Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη μέση του Ατλαντικού θεάθηκε να πλέει το πρωί η Αγγλία

Η Αγγλία εντοπίστηκε από διερχόμενα πλοία να κατευθύνεται νοτιοδυτικά

Ήδη ορατές είναι οι καταστροφικές συνέπειες από την απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η χώρα φαίνεται να έχει αποκολληθεί από τη θέση της βόρεια της ευρωπαικής ηπείρου και να πλέει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμανε συναγερμός καθώς Γάλλοι ψαράδες ανέφεραν ότι είδαν την βρετανική νήσο να πλέει δυτικά της Γαλλίας με κατεύθυνση νότια-νοτιοδυτικά, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εικόνες από δορυφόρο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να συγκρουστεί με τα Κανάρια Νησιά.

Ο μελλοντικός πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον έχει απευθύνει έκκληση για ρυμουλκά, ενώ επιστήμονες προειδοποιούν ότι η χώρα μπορεί να καταλήξει στις ακτές των ΗΠΑ, με κίνδυνο να θεωρηθεί το σύνολο του πληθυσμού της ως παράνομοι μετανάστες.

Στην Ελλάδα, η είδηση του Brexit προκάλεσε κύματα πανικού, με χιλιάδες Έλληνες να κατακλύζουν από το πρωί τα σούπερ μάρκετ προκειμένου να προμηθευτούν αποθέματα τσαγιού Λίπτον και Έρλ Γκρέι, ενώ ήδη σημειώνονται τα πρώτα κρούσματα κερδοσκοπίας για όσους θέλουν να βρουν φις εντ τσιπς.

Τέλος, επίλεκτη ομάδα Ελληνίδων μανάδων αναχώρησε κολυμπώντας με τάπερ στα δόντια προς την κατεύθυνση της νήσου προκειμένου να ανεφοδιάσει τους φοιτητές που βρίσκονται εγκλωβισμένοι, καθώς ήδη υπάρχουν αναφορές για ελλείψεις σε παστίτσιο και σπιτικά γλυκά.

Ειδική ομάδα Βρετανολόγων του Βατραχιού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

tovatraxi.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ