Αρχείο

Δεν είναι μόνο η Μπίλντεμπεργκ: Δείτε τις πιο σατανικές λέσχες στον κόσμο

Στη Δρέσδη συνεδριάζει σήμερα η Λέσχη Bilderberg. Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν για τις μυστηριώδεις και με απόλυτη μυστικότητα συναντήσεις των ισχυρών από τον χώρο της πολιτικής και της οικονομίας.

Οι πιο ιδιωτικές λέσχες στον κόσμο δεν θυμίζουν σε τίποτα τις λέσχες αποφοίτων πανεπιστημίων ή οποιαδήποτε άλλη λέσχη έχετε στο μυαλό σας. Πρόκειται για εθνικές ή ακόμη και διεθνείς ενώσεις και επιχειρηματικές με (πολύ) υψηλή τιμή εισόδου, υψηλό κύρος και μέλη με υψηλό στάτους.

Συχνά, τα μέλη και οι διοργανωτές αυτών των λεσχών διατηρούν χαμηλό προφίλ, ενώ οι διαδικασίες ένταξης νέων μελών διέπονται από άκρα πολλές φορές μυστικότητα. Θέλετε να γίνετε μέλος σε κάποια από αυτές; Λοιπόν, όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις, αν χρειάζεται να ρωτήσετε, τότε δεν μπορείτε να μπείτε.
Ελάτε, ωστόσο, να γνωρίσουμε ποιες είναι οι πιο μυστικοπαθείς λέσχες στον κόσμο!

gk1-660x4401. THE BOHEMIAN CLUB

Η λέσχη «The Bohemian Club» είναι μία λέσχη κυρίων που ιδρύθηκε το 1872 στο Σαν Φρανσίσκο από μποέμ συγγραφείς, καλλιτέχνες και μουσικούς, όμως στη συνέχεια «άνοιξε» και έγιναν δεκτά και άτομα όπως ο Ρόναλντ Ρέηγκαν και Ρίτσαρντ Νίξον, καθώς και άλλοι πιο συντηρητικοί πολιτικοί και επιφανείς επιχειρηματίες . Φυσικά, η λίστα των σημερινών του μελών δεν είναι δημόσια.

Το επίσημο σύνθημα της λέσχης είναι «Οι υφάντρες αράχνες δεν έρχονται εδώ», ένας στίχος από το «Όνειρο Θερινής Νυκτός» του Σαίξπηρ, πράγμα που σημαίνει ότι τα μέλη της λέσχης καλούνται όταν την επισκέπτονται να αφήνουν τις δουλείες και τι έγνοιες τους στο σπίτι.

gk2-660x4402. THE BELIZEAN GROVE

Η λέσχη «The Belizean Grove» έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη, όπου και ιδρύθηκε το 2001, και δέχεται μόνο γυναίκες και μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Συνεδριάζει μία φορά τον χρόνο στην Μπελίζ ή σε άλλες τοποθεσίες στην Κεντρική Αμερική.

Όταν η λέσχη συνεδρίασε στην Κολομβία το 2011, οι New York Times περιέγραψαν την όλη διαδικασία ως «ένα είδος Illuminati του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου». Η αποστολή τους, σύμφωνα με άρθρο, είναι να βάλουν μια γυναίκα στο Λευκό Οίκο.

gk3-660x4403. THE YELLOWSTONE CLUB

Σε μία ιδιωτική έκταση 13.600 στρεμμάτων με εγκαταστάσεις σκι και γκολφ συναντιούνται τα μέλη της λέσχης «The Yellowstone Club». Σε άρθρο τους το 2009, οι New York Times ανέφεραν πως το ελάχιστο κόστος για να μπει κανείς στη λέσχη είναι 250.000 δολάρια, ενώ η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 20.000 δολάρια.

Μεταξύ των μελών της λέσχης συμπεριλαμβάνονται οι: Dan Quayle, Jack Kemp, Peter Chernin, Steve Burke, καθώς επίσης και ο Μπιλ Γκέιτς.

 

Πληροφορίες από news247.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...