Πολιτική

ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ! Έξω φρενών με… ψεύτικη είδηση (ΒΙΝΤΕΟ)

 

«Χαμός» στο πλατό με τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Στην εκπομπή του αδερφού του, Λεωνίδα Γεωργιάδη, στο κανάλι Κόντρα, βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στο τέταρτο λεπτό περίπου , το οποίο θα δείτε φυσικά στο παρακάτω βίντεο, ο Άδωνις παίρνει ως έναυσμα ένα δημοσίευμα από σατυρική σελίδα.
Το δημοσίευμα σημείωνε πως ο Νίκος Φίλης θέλει να μην έχουμε τόσα πολλά φωνήεντα. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θεωρώντας πως η είδηση είναι πραγματική, έγινε έξαλλος.

4

«Υπάρχει συζήτησή για κατάργηση των πολλών φωνηέντων που διαλύουν λέει… είναι ένα απολειφάδι του συστήματος, της ελληνικής γλώσσας. Δεν έχεις καμία δικαιολογία που τους ψήφισες, είσαι και εσύ συνυπεύθυνος για΄τι η πατρίδα μας έχει πάρει αυτή τη κατηφόρα.. Γιατί δεν κάνατε λίγο υπομονή, δεν βάλατε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει, δεν συγκρατήσατε το θυμικό σας αλλά πήγατε όλοι μαζί και ακολουθήσατε τον ψεύτη..» είπε!

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...