Κοινωνία

Αλβανός εξέδιδε ελληνίδες στην πλατεία Αριστοτέλους

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗΣ

Ένας 22χρονος Αλβανός, μαζί με ανήλικο ομοεθνή του προωθούσαν στην πορνεία δύο Ελληνίδες, 22 και 21 ετών, έναντι 20 ευρώ τη φορά.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καταδίκασε έναν 22χρονο Αλβανό με ποινή κάθειρξης 22 ετών και χρηματική ποινή 60.000 ευρώ για σωματεμπορία κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος επειδή μαζί με έναν ανήλικο ομοεθνή του προωθούσαν στην πορνεία δύο Ελληνίδες, ηλικίας 22 και 21 ετών, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο 2014.

Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι οι φερόμενοι ως δράστες διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις με τις παθούσες τις οποίες έφεραν στη Θεσσαλονίκη από την Καβάλα. Στις Οκτωβρίου 2014, η 22χρονη κατήγγειλε ότι δεν έβρισκε δουλειά όπως ζητούσε ο φίλος της και ότι αυτός την χτυπούσε και την ανάγκαζε να εκδίδεται στην πλατεία Αριστοτέλους. Συνευρισκόταν ερωτικά με ηλικιωμένους και Πακιστανούς, έναντι 20 ευρώ τη φορά.

Ο ανήλικος κατηγορούμενος - ο οποίος έχει παραπεμφθεί να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων για την ίδια υπόθεση - φέρεται ότι έπαιρνε όλα τα χρήματα από τις κοπέλες και τα έδινε στον 22χρονο συμπατριώτη του. Κατά την απολογία του, ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι αγαπούσε την κοπέλα που ήταν αλκοολική και ναρκομανής, ενώ εκδιδόταν μόνη της και ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα.
Η δεύτερη κοπέλα δεν προσήλθε για να καταθέσει και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, με βίαιη προσαγωγή. Στην κατάθεση της επιβεβαίωσε όσα έγιναν. Στο στάδιο της προδικασίας είχε καταθέσει εναντίον των δύο κατηγορουμένων αλλά στη συνέχεια είχε αναιρέσει την κατάθεση της απαλλάσσοντας τους δύο Αλβανούς.

voria.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...