Κόσμος

Bίντεο-ντοκουμέντο: Δείτε την τουρκική καταδρομική επιχείρηση στην Β.Συρία


Τούρκοι στρατιώτες μαζί με δύο άρματα μάχης εισέβαλαν στο έδαφος της Β.Συρίας από την πόλη Νίσιβη την οποία σφυροκοπούν με βόμβες φωσφόρου όπως έχουμε ήδη αναφέρει.

Σύμφωνα με Κούρδους αυτόπτες μάρτυρες, οι Τούρκοι στρατιώτες ξεκίνησαν να χτίζουν οχυρωματικά έργα με τη χρήση μπουλντόζας στο συριακό έδαφος.

"Σήμερα στις  9:45 τοπική ώρα μπήκαν από την Νίσιβη μαζί με μπουλντόζα, δύο άρματα μάχης και αρκετά φορτηγά, εισέβαλαν στην Ροτζάβα κοντά στην πόλη Καμισλί" σύμφωνα με την επίσημη αναφορά.

Την είδηση επιβεβαιώνει και το ιρανικό πρακτορείο Fars το οποίο τονίζει ότι τον Απρίλιο 100 Τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν στην Ιντλίμπ από το πέρασμα Bab al-Hawa.

Πρόκειται για επιβεβαίωση του άρθρου μας Βίντεο: Τουρκική εισβολή στην Ροτζάβα – Τούρκοι στρατιώτες στοχοποιούν δημοσιογράφους που βιντεοσκοπούν τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν – Δείτε εικόνες .

Η Τουρκία είναι εξαιρετικά ανήσυχη.

Βλέπει τον εφιάλτη του κουρδικού κράτους να γίνετια πραγματικότητα μέρα με την μέρα μετά την επίσκεψη του Αμερικανού Στρατηγού Joe Votel στην Β.Συρία και στους Κούρδους προκειμένου να αρχίσει η μεγάλη επίθεση στη Ράκκα όπως έχουμε αναφέρει και στο άρθρο μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο Στρατηγός Joe Votel διοικητής της Centcom στην Β.Συρία – Ξεκινάει η επίθεση των δυνάμεων SDF στη Ράκκα – Εγκαταλείπουν την πόλη οι οικογένειες των ισλαμιστών – Δείτε βίντεο .

Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/embed/WJ4_QCQZF0E

https://www.youtube.com/embed/mXlk54ofdBM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ