Κοινωνία

ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΡΑΤΑ! Παιδιά που μαχαίρωσαν, πυροβόλησαν τους γονείς τους

 

Πατροκτονία ή μητροκτονία, η πράξη για τη δολοφονία του πατέρα ή της μητέρας του, είναι από τις πιο καταδικαστές από την κοινωνία. Ακόμα κι αν είναι πολύ λιγότερο συχνές είναι πολύ πιο τραγικές

 

Daniel Bartlam

O Daniel Bartlam ήταν μόλις δεκατέσσερα και εμπνεύστηκε από το Coronation Street. Όχι μόνο σκότωσε τη μάνα του με σφυρί αλλά έβαλε φωτιά και τους έκαψε. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη αν και ισχυρίστηκε παράνοια.

Greg Ousley

Ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και η μητέρα του ήταν επιρρεπής σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και αυτός διαμαρτυρόταν για έλλειψη στοργής με αποτέλεσμα να πάθει κατάθλιψη. Όταν έγινε αυτό απλά πήρε μια καραμπίνα πυροβόλησε τον πατέρα στο κεφάλι και τη μητέρα στα τυφλά αλλά επίσης θανάσιμα. Λόγω ψυχικής επιβάρυνσης καταδικάστηκε σε 60 χρόνια φυλακή.

Marcelo Pesseghini

Μόλις 13 ετών ο Βραζιλιάνος, αλλά έχοντας δει την ταινία The Amityville Horror πήρε δύο όπλα από το αυτοκίνητο της μαμά του και εκτέλεσε τους γονείς του επαγγελματικά. Όπως στην ταινία. Μια θεωρία συνωμοσίας λέει ότι το έκαναν αστυνομικοί και το φόρτωσαν στο παιδί.

Robert και Jeffrey Dingman

14 και 17 ετών αντίστοιχα την εποχή των φόνων έκαναν τους γονείς τους στόχους σκοποβολής. Τους έστησαν κυριολεκτικά σε μία αποσταση (ο μεγαλύτερος) και τους σκόευαν απο μακριά. Το ίδιο σαββατοκύριακο έκαναν και πάρτι.

Sarah Johnson

Το 2003, ο Alan και Diane Johnson βρέθηκαν νεκροί. Και οι δύο είχαν πυροβοληθεί με ένα τουφέκι. Δράστης η 16χρονη κόρη τους. η αστυνομία βρήκε το κρίσιμο αποδείξεις μια αιματηρή μπουρνούζι και δύο γάντια με DNA μέσα-σε ένα φορτηγό με σκουπίδια. Πιθανότατα ενεπλάκη και ένας άλλος δράστης ονόματι Σάντος.

Marie Robards

Όταν ο πατέρας της πέθανε το 1993, η αυτοψία δεν βρήκε τίποτα έξω από τα συνηθισμένα,Η Marie είχε διαπράξει την πράξη με την κλοπή οξικό βάριο που ο εξοπλισμός για την ανίχνευση του είναι απαγορευτικά ακριβός. Τελικά το παραδέχτηκε σε κάποιους φίλους και έτσι συνελήφθη από την αστυνομία.

Θεόφιλος Σεχίδης

Ο φοιτητής Θεολογίας και Νομικής, τον Μάιο του 1996 σκότωσε στη Θάσο τον πατέρα του, τη μητέρα του, την αδελφή του, τη γιαγιά του και τον θείο του. Στην οικογένεια του υπήρχε ιστορικό ψυχικών νόσων ενώ ο ίδιος μάλλον έπασχε από κάποια διαταραχή. Τεμάχισε τα πτώματα, τα πέταξε σε χωματερές, και συνελήφθη γιατί ουσιαστικά ήταν ο μόνος ζωντανός.

medicalland.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ