Εθνικά θέματα

Οι ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής στον Ερντογάν!

Μια περίεργη επίσκεψη πραγματοποίησαν οι ψευδομουφτήδες της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και της Κομοτηνής Ιμπραχίμ Σερίφ για να συναντήσουν του πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο παλάτι του στην Άγκυρα!
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στην τουρκική πρωτεύουσα.

Η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak που αναφέρθηκε στην είδηση έγραψε χαρακτηριστικά :« Eιδικοί επισκέπτες του προέδρου Ερντογάν. Ο πρόεδρος Ερντογάν υποδέχθηκε τους εκπροσώπους της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης. Ο πρόεδρος Ερντογάν έδωσε διάφορα δώρα στον εκλεγμένο μουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, στον εκλεγμένο μουφτή της Κομοτηνής και τους υπολοίπους».

Πάντως κατά της διάρκεια της επίσκεψης δίπλα στον τούρκο πρόεδρο ήταν και ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Τουγρούλ Τούρκες, ο οποίος είναι ο γιος του ιδρυτή των «γκρίζων λύκων» της Τουρκίας Αλπαρσλάν Τούρκες.

Δεν ανακοινώθηκε ο λόγος της επίσκεψης και το τι συζητήθηκε ανάμεσα στο Ερντογάν και τους Έλληνες υπηκόους που πήγαν στο παλάτι του στην Άγκυρα.

thepressroom.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές