Κόσμος

Δραματικές εξελίξεις στην Συρία: Νεκρός Ρώσος στρατιώτης στη Χομς - Κατέρριψαν ελικόπτερο οι ισλαμιστές - Δείτε εικόνες

Nέα απώλεια για την Ρωσία καθώς ένας ακόμη στρατιώτης της σκοτώθηκε στην Χομς. Η Μόσχα προχωρά στην αποκάλυψη αυτή γεγονός που σημαίνει πως τερματίζονται  οι ειρηνευτικές συνομιλίες καθώς αποδεικνύεται στην πράξη πως η εκεχειρία δεν δουλεύει!

Ο στρατιώτης Anton Verygin, υπέκυψε στα τραύματα που δέχθηκε μετά από επίθεση των Ισλαμιστών στην συριακή επαρχία της Χομς.

Ο Verygin ήταν σε υπηρεσία και συνόδευε οχήματα του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης της Χμέιμιμ, όταν το κομβόι δέχθηκε βομβαρδισμό από τους ισλαμιστές, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε στην συνέχεια σε ρωσικό στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του μετά από διήμερη προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή.

O Anton Yerygin είναι ο όγδοος επιβεβαιωμένος νεκρός Ρώσος στρατιώτης στην Συρία.

Τέλος οι ισλαμιστές κατέρριψαν ακόμη ένα συριακό ελικόπτερο στη Χομς.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξοπλίστηκαν με νέα φορητά αντιαεροπορικά συστήματα MANPDAS ενώ υπέκλεψαν φορτίο του Ιράν που προοριζόταν για Ιρανούς μαχητές και την Χεζμπολάχ και περιείχε συστήματα QW/Misagh-1.

Αυτός είναι ο νεκρός Ρώσος στρατιώτης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης