Κόσμος

ΒΕΒΗΛΩΣH ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΑ ΕΥΡΩΠΟ DEIR EZZOR

Η τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση Daesh (Ισλαμικό Κράτος ) δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που δείχνει έναν από τους τρομοκράτες της, να περιηγείται περήφανος στους βεβηλωμένους  τάφους των χριστιανών στο νεκροταφείο του Ντέιρ Έζζορ.

kjjkj;j;

Ντυμένος με στρατιωτικά και περπατά με ένα δεκανίκι, στο ερειπωμένο χριστιανικό νεκροταφείο , όπου τα ταφικά μνημεία έχουν καταστραφεί  και τα ξύλινα φέρετρα έχουν μετατραπεί σε ένα σωρό από μπάζα, ενώ σοροί είναι πεταμένες έξω από τις ταφόπλακες.
Το βίντεο παρουσιάζει επίσης στο παρασκήνιο  πτώματα και ματωμένα σώματα  νεκρών, ή ό, τι έχει απομείνει από αυτά, με ρούχα εμποτισμένα από το αίμα τους , που σημαίνει ότι υπήρξαν πρόσφατα νεκροί.

jkjjpjp;

Σύμφωνα με πηγές, οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους , όταν βεβήλωναν τους τάφους του χριστιανικού νεκροταφείου της ιστορικής  πόλης Δούρα Ευρωπού, σκότωσαν όλους εκείνους που προσπάθησαν να τους αποτρέψουν.

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...