Εθνικά θέματα

«Απαγορευμένα πλάνα» από την Ειδομένη! Δείτε βίντεο από την επιχείρηση εκκένωσης του καταυλισμού - Μετατρέπουν την Θεσ/κη σε τεράστιο στρατόπεδο προσφύγων (vid)


Παρά την απαγόρευση της κυβέρνησης στους δημοσιογράφους και στα τηλεοπτικά συνεργία να βρίσκονται στον χώρο του καταυλισμού της Ειδομένης το pentapostagma.gr σας εξασφάλισε αποκαλυπτικά πλάνα.

Δυστυχώς λύση δεν υπάρχει ενώ τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν περισσότερο καθώς οι χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες θα μεταφερθούν σε κέντρα που βρίσκονται περιμετρικά της Θεσσαλονίκης!

Περίπου 1.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν την δεύτερη μέρα της αστυνομικής επιχείρησης εκκένωσης από τον καταυλισμό της Ειδομένης προς το hot spot της Θεσ/κης!

Συγκεκριμένα μετακινήθηκαν 1.006 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες με 20 λεωφορεία προς: τις αποθήκες «Φέσσα» στο Ωραιόκαστρο, το παλιό εργοστάσιο της «Σόφτεξ» στο Κορδελιό και τις αποθήκες «Φράκαπορ» στη Σίνδο. Μεμονωμένα λεωφορεία αναχώρησαν με προορισμό το Κουτσόχερο Λάρισας και τη Νέα Καβάλα Κιλκίς.

Συνολικά έχουν απομακρυνθεί από την Ειδομένη περισσότεροι από 3.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες.

Ήδη το πρώτο 24ωρο ο αριθμός τους ανήλθε σε 2031.
Ταυτόχρονα άγρια επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών προσφύγων σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (25/5) στο κέντρο φιλοξενίας του Ωραιόκαστρου, στις αποθήκες Φέσσα εκεί όπου μεταφέρονται και άλλοι αλλοδαποί από την Ειδομένη όπως αναφέραμε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Tέλος πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες διαδηλώνουν στο λιμάνι της Λέσβου απαιτώντας να φύγουν από το hot spot της Μόρια και να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Βόρεια Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ