Κόσμος

2 οδηγοί του Ευρωκοινοβουλίου είχαν στην κατοχή τους υλικό προπαγάνδας της ISIS…..

2 οδηγοί που εργάζονταν στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο είχαν στην κατοχή τους υλικό προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους, αναφέρει το Σάββατο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel και απολύθηκαν.Το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο δεν έχει αντιδράσει άμεσα.Το γεγονός αυτό αφορά τόσο τις Βρυξέλλες όσο και το Στρασβούργο υπογραμμίζει το  Der Spiegel.

Η αστυνομία άνοιξε μια έρευνα.Ανακαλύφθηκε υλικό προπαγάνδας κυρίως σε CD. Η υπηρεσία μετακίνησης των ευρωβουλευτών είναι το αντικείμενο συζητήσεων εδώ και κάποιο διάστημα κυρίως από τι στιγμή που ανακαλύφθηκε ότι ο 1 από τους καμικάζι των Βρυξελλών εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο.Πάντως οι Βρυξέλλες δείχνουν να μην λαμβάνουν ο μήνυμα και λειτουργούν επιφυλακτικά όσο και διστακτικά στην τιμωρία των τζιχαντιστών που επιστρέφουν από Συρία ανενόχλητοι σαν να πήγαν για τουρισμό.

Τουλάχιστον ο 1 στους 5 βέλγους που έφυγαν για Συρία και επέστρεψαν στο Βέλγιο διαγράφθηκε από το δημοτολόγιο σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργού Εσωτερικών του Jan Jambon (N-VA) κατά την εφημερίδα De Zondag.Οι συνέπειες σε μια τέτοια περίπτωση μεταφράζονται σε απώλεια κοινωνικών δικαιωμάτων όπως το δικαίωμα σε επιδόματα για παράδειγμα.

Ακόμη και αυτή η ελάχιστη ποινή δεν εφαρμόζεται εύκολα αφού στις 18 Φλεβάρη πιστοποιείται ότι μόνο 21 τρομοκράτες τζιχαντιστές στους 113 που επέστρεψαν στη χώραείχαν διαγραφεί από τα δημοτολόγια αναλογικά ο 1 στους 5. Στους 113 που επέστρεψαν οι περισσότεροι προέρχονται από την πόλη των Βρυξελλών οι (61). rtbf 16 -17.4.16

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ