Εθνικά θέματα

Χάος στα Σκόπια! H Αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση του προέδρου λόγω του τεράστιου σκανδάλου υποκλοπών

 

H Αντιπολίτευση στα Σκόπια ζητά την παραίτηση του προέδρου λόγω του τεράστιου σκανδάλου υποκλοπών

Ο ηγέτης της Σκοπιανής αντιπολίτευσης, ο Ζόραν Ζάεφ ζήτησε την Τρίτη την παραίτηση του Προέδρου Γκιόργκε Ιβάνοφ. Ο πρόεδρος που κατηγορείται από την αντιπολίτευση αποφάσισε να διακόψει την ποινική δίωξη εναντίον όλων των πολιτικών που θεωρούνται ύποπτοι για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο υποκλοπών στη γειτονική χώρα.
Ο Ζόραν Ζάεφ ονόμασε αυτή την απόφαση του ισοδύναμη με ένα “πραξικόπημα”’.

Η αντιπολίτευση παρουσίασε πέρυσι μια σειρά από υποκλοπές που έγιναν από τους συμμάχους του τότε Πρωθυπουργού Νικόλα Γκρουέφσκι. Έτσι θα μπορούσε να ελέγξει την κυβέρνηση από την αντιπολίτευση, τους δημοσιογράφους, και τους δικαστές και θα μπορούσαν να χειραγωγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η χώρα βρίσκεται σε τεράστια πολιτική κρίση
Ο Ζόραν Ζάεφ, ο αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, κατηγόρησε τότε το Γκρουέφσκι και τον επικεφαλή της υπηρεσίας αντικατασκοπίας, τον Σάσο Mijalkov ότι είχαν διατάξει την παρακολούθηση περισσότερων από 20.000 πολιτών. Το σκάνδαλο αυτό έχει βυθίσει τη χώρα σε μια τεράστια πολιτική κρίση.

Μια τέτοια μεγάλη κρίση στη γειτονική χώρα που αυτοονομάστηκε “Μακεδονία” είναι και η ευκαιρία για την χώρα μας για να πιέσουν στο θέμα του ονόματος της…. με τα “Μακεδονικά” τους ονόματα και επίθετα (Zoran Zaev, Gjorge Ivanov, Nikola Gruevski κτλ.) θα μπορούσαμε εάν είχαμε πολιτικούς που αγαπάνε αυτό τον τόπο να τους σβήναμε από τον γεωγραφικό χάρτη πολύ απλά…. Πως και με ποιο τρόπο;

Οι Σλάβοι δεν είναι μόνο διχασμένοι και διαχωρισμένοι… Είναι και αυτοί σαν τους δικούς μας απατεώνες πολύ καλοί μόνο στην κατάχρηση της εξουσίας… κανείς δεν εμπιστεύεται τον άλλο και σκοπεύουν μόνο το έπαθλο που είναι η θέση στην διοικητική πυραμίδα της χώρας…. εκεί υπάρχει το μέλι και η ζάχαρη….

Λοιπόν, αν εμείς είμασταν ικανοί σαν πολίτες να δημιουργήσουμε μια ομάδα και να πιέζαμε τους προδότες πολιτικούς μας μέσο του νόμου και του ελληνικού δικαστηρίου….γιατί έχουμε πολλά αποδεικτικά ιστορικά στοιχεία… θα μπορούσαμε ακόμα και τώρα να επιβάλουμε σε διεθνή επίπεδο μια άλλη ονομασία…

Εμείς όμως περιμένουμε τους ελληνόφωνους πολιτικούς και αυτό είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ!!!

Ενωθείτε και μην κλαίγεστε αν θέλετε να ονομάζεστε Έλληνες…ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!

Κατοχικα Νεα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ