Κοινωνία

Σπανακόρυζο άλαδο

2-3 ξερά κρεμμύδια

3 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια

400-500 γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι

μπόλικο άνηθο

λίγο χυμό ντομάτας

4-5 κουταλιές της σούπας ρύζι

χυμός λεμονιού

Βάζουμε στο μπλέντερ τα ξερά κρεμμύδια και τα ψιλοκόβουμε. Τσιγαρίζουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα για 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα το σπανάκι και το ανακατεύουμε καλά με τα κρεμμύδια και του ρίχνουμε και το ψιλοκομμένο άνηθο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και τόσο νερό μέχρι να σκεπάσει καλά τα χορταρικά μας και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, αλατοπίπερο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 20 λεπτά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ