Κόσμος

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!! (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της Ρωσίας και του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν, προέβηκε ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην Άγκυρα σε ένα ευρύ λαϊκό ακροατήριο.no-mods

Συγκεκριμένα κατηγόρησε την Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από τη σύρραξη Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, ενώ οι περισσότεροι και μέσα στην Τουρκία γνωρίζουν ότι η Άγκυρα έχει υποδαυλίσει την τελευταία διένεξη του Καυκάσου.

Κατηγόρησε την Ρωσία ότι αναμιγνύεται στις υποθέσεις της Ουκρανίας, ενώ τελευταία η Τουρκία προκαλεί συνεχώς με κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου και παράλληλα αναγγέλλει εκστρατεία «απελευθέρωσης» της Κριμαίας.

Κατηγόρησε την Ρωσία ότι επεμβαίνει στο εσωτερικό της Γεωργίας και της Συρίας και εδώ πράγματι προκαλεί τον γέλωτα καθώς όλοι ξέρουν την άμεση ανάμειξη της Τουρκίας στο πλευρό των δολοφόνων Τζιχαντιστών, ενώ στην Γεωργία χρηματοδοτεί πολιτικές κινήσεις κατά της Μόσχας.

https://youtu.be/AHLIqvxXNpU

Όλη αυτή η προκλητική στάση του Τούρκου πρόεδρου δείχνει για άλλη μια φορά πως είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση αργά ή γρήγορα, με όλες τις καταλυτικές συνέπειες.

Εμείς να δούμε που θα βρεθούμε αν ξεσπάσει αυτή η σύγκρουση!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakhs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ