Αρχείο

Η Ρωσία ετοιμάζεται για νέους πολέμους - Σ.Σοϊγκού: "Δεν θα επιτρέψουμε την εξάπλωση της τρομοκρατίας στην Κ.Ασία και στις χώρες της ΚΑΚ"

«Ένας κοινός στόχος είναι να μην επιτρέψουμε την εξάπλωση της τρομοκρατίας στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ). Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα επομένως στην ανησυχητική κατάσταση που έχει προκύψει στην κεντρική Ασία και στις αρνητικές επιρροές τρομοκρατικών απειλών από το Αφγανιστάν», τόνισε ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού κάνοντας σαφές πως η Ρωσία ετοιμάζεται για νέους πολέμους κοντά στα σύνορα της.

Ο κόσμος δεν οδεύει προς την σταθερότητα παρά τις από κοινού προσπάθειες της Ρωσίας και άλλων χωρών. Κάποιες περιοχές απέχουν αρκετά από την σταθερότητα, δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου .

Ο υπουργός τόνισε ότι ήρθε η ώρα για την παγκόσμια κοινότητα να ενωθεί στην μάχη ενάντια στην τρομοκρατία με την δημιουργία ευρέως αντιτρομοκρατικού μετώπου.

Πρόσθεσε ότι οι χώρες που μάχονται ενάντια στην τρομοκρατία θα πρέπει να συνεργαστούν με τα κράτη-θύματα της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού.

«Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι οι επαγγελματίες που συγκεντρώθηκαν εδώ, έχουν αρκετή εμπειρία, γνώση και σοφία ώστε να καθορίσουν τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να διανύσουμε προς την κατεύθυνση της διεθνής και περιφερειακής σταθερότητας. Είναι φανερό ότι έχει έρθει η ώρα να ενωθεί η διεθνής κοινότητα. Αυτό μπορεί και πρέπει να γίνει στην βάση της πρωτοβουλίας του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για την δημιουργία ευρέως αντιτρομοκρατικού συνασπισμού», δήλωσε ο Σόιγκου.

«Η τρομοκρατία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα για όλους μας. Από την κατάρριψη του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους πάνω από τον Σινά, είναι φανερό ότι οι τρομοκράτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μία νέα πλατφόρμα επιχειρήσεων στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και στην Κεντρική Ασία», τόνισε ο Σ.Σοϊγκού.

«Θα ήθελα επίσης να υπογραμμίσω το γεγονός ότι κάθε προσπάθεια διάκρισης των τρομοκρατών σε καλούς και κακούς, ή πολύ περισσότερο ο εξοπλισμός τους που αποσκοπεί στην επίτευξη εγωιστικών πολιτικών στόχων δεν είναι μόνο κοντόφθαλμη πρακτική, αλλά εγκληματική».

Όπως έχουμε επισημάνει και στα άρθρα μας  Η Ρωσία προμηθεύει το Αφγανιστάν με 10.000 Καλάσνικοφ και 63 ελικόπτερα Μi-17 και Το ISIS εκπαιδεύει 10.000 τρομοκράτες στο Αφγανιστάν για επιθέσεις σε Κεντρική Ασία και Ρωσία – Ασκήσεις του CSTO στο Τατζικιστάν (vid) η Ρωσία ετοιμάζεται πυρετωδώς για νέους πολέμους κοντά στα σύνορα της.

Ο ίδιος ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού ονόμασε την Κεντρική Ασία και τις χώρες ΚΑΚ ως το επόμενο πεδίο συγκρούσεων.

Να μην ξεχνάμε πως δημιουργήθηκε το ISIS και οι άλλες τρομοκρατικές ομάδες.

Ένα είδος συγκεκαλυμμένου πολέμου γνωστού ως "covert operations" με στόχο να φτάσει στην Ρωσία και να ξεσηκώσει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ