Εκκλησία

Εγκαίνια του ανακαινισμένου βιβλιοπωλείου της Ι.Μ. Γρεβενών

Ταξιδεύοντας με το «Αναλόγιον»… Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος από την όμορφη εκδήλωση του αγιασμού του νέου βιβλιοπωλείου «ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ» στην πόλη των Γρεβενών την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.  «Το ‘ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ’ είναι ένας χώρος κατεξοχήν ιεραποστολικός και φιλοκαλικός». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ προς τις επίσημες αρχές αλλά και το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε στα εγκαίνια του ανακαινισμένου βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πλέον σε έναν καλαίσθητο χώρο μικροί και μεγάλοι φίλοι έχουν την δυνατότητα να αφουγκραστούν τα βιώματα των αγίων και να ψηλαφίσουν την αγιότητά, ξεφυλλίζοντας τις πολύτιμες σελίδες από κάποιο βιβλίο. Το ταξίδι στον όμορφο κόσμο του χριστιανικού βιβλίου άρχισε ξανά με καράβι το «ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ».

greven3 greven4 greven5 Ι.Μ. Γρεβενών

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...