Πολιτική

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: «Έρχονται οι αναγκαστικές ηλεκτρονικές κατασχέσεις»

«Έρχονται οι αναγκαστικές ηλεκτρονικές κατασχέσεις. Έρχονται κατασχέσεις θυρίδων για αυτούς που είναι οφειλέτες του Δημοσίου. Θα ανοίγουν τις θυρίδες σας και θα παίρνουν ό,τι έχουν μέσα» επεσήμανε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του Εν Αθήναις στον Real FM και αναφερόμενος στα νέα μέτρα.

«Επίσης, στις αναγκαστικές κατασχέσεις θα μπουκάρουν στο σπίτι σας και θα παίρνουν τα πάντα εκτός από το κρεβάτι, μερικές καρέκλες, δύο τρία μαχαιροπίρουνα και την οδοντόβουρτσα. Δεν κοροϊδεύω – δεν υπερβάλλω. Οι ηλίθιοι πολιτικοί μας σπρώχνουν τη χώρα, υπακούοντας τους Γερμανούς σε εμφύλια διαμάχη. Είναι θέμα χρόνου να χυθεί αίμα. Η παθητικοποίηση της μάζας, θα περάσει στην απόλυτη έκρηξη, εναντίον όλων εκείνων που δοσιλογικά παραδίδουν τα πάντα στους ξένους και στρέφονται εναντίον του ελληνικού πληθυσμού» είπε ο ίδιος. Κι ο γνωστός δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας «μετά τη 15η Απριλίου αρχίζουν οι αναγκαστικές ηλεκτρονικές κατασχέσεις. Θα σε πετάνε έξω από το σπίτι, εάν χρωστάς στο Δημόσιο και δεν θα παίρνεις είδηση ότι έμεινες χωρίς τα οικογενειακά σου κειμήλια. Πέραν αυτού, όπως γράφει σήμερα η Καθημερινή το μέτρο κατάσχεσης καταθέσεων για τους χρεοφειλέτες επεκτείνεται στις θυρίδες. Θα μπορούν να σου ανοίξουν τη θυρίδα και να κατασχέσουν τα πάντα βλέποντας ό,τι προσωπικό αντικείμενο ή δεδομένο έχεις μέσα».

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα «ήδη παράνομα και αντισυνταγματικά προβαίνουν με άκυρες νομικά πράξεις σε ελέγχους χιλιάδων εταιρειών και φυσικών προσώπων, κοινοποιώντας αποτελέσματα τακτικών ελέγχων που έγιναν παράτυπα, χωρίς επιδόσεις, χωρίς λήψεις και έλεγχο βιβλίων και σε βάθος τουλάχιστον 15ετίας. Σε πολλές από αυτές τις επιδόσεις υπάρχει πλήθος ανακριβειών σε περιόδους, ΦΕΚ και άλλα στοιχεία διότι είναι αδύνατον σε μια χώρα που επί μνημονίου προσπαθεί να ανατάξει τα ηλεκτρονικά συστήματά της να βρεθούν στοιχεία για το 2000, το 2001, το 2002 και το 2003. Πέραν αυτού κατά τρόπο εντελώς φασιστικό παρακάμπτονται όλες οι παραγραφές λόγω πολυετίας και καρφιτσώνονται στα διάφορα συστήματα χρέη προς τους Έλληνες πολίτες τα οποία στην ουσία είναι ανύπαρκτα. Απλά προωθούν μέτρα καταλήστευσης εκ νέου των Ελλήνων πολιτών. Αυτά τα οποία έρχονται στο φως είναι πραγματικός εφιάλτης. Στελέχη τραπεζών στήνουν εταιρείες αγοράς των ενυπόθηκων δανείων με κεφάλαια των 100.00 ευρώ».

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ