Αρχείο

Το «Μαγικό Βουνό», ένα παραμυθένιο καταφύγιο στη Χιλή

Κάπου εκεί, στην «καρδιά» της προστατευόμενης περιοχής Χούιλο Χουίλο της Παταγονίας στη Χιλή βρίσκεται το «Μαγικό Βουνό», ένα κατάλυμα διαφορετικό, σχεδόν παραμυθένιο.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, το οποίο έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μοιάζει με βουνό. Το ύφος του σε συνδυασμό με το ίδιο το δάσος στο οποίο είναι χτισμένο το καθιστά στην πραγματικότητα ένα «Μαγικό Βουνό». Το τεσσάρων αστέρων κατάλυμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν και μπορούν να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα στη Χιλιανή φύση.

Πολύπλοκες αρχιτεκτονικές γραμμές, χρώματα και σχέδια συνθέτουν το στυλ του συγκεκριμένου ξενοδοχείου το οποίο μεταξύ άλλων έχει και όλες τις παροχές που θα κάνουν τον επισκέπτη να απολαύσει μια πολυτελή διαμονή. Από γήπεδο μίνι γκολφ, μέχρι σπα, σάουνα και πισίνα, εσωτερική και εξωτερική.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να κάνουν υδρομασάζ το οποίο είναι κατασκευασμένο από τεράστιους κορμούς δέντρων γεμισμένους με ζεστό νερό και με θέα το πανέμορφο δάσος. Ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς ένα ποτήρι κρασί και να χαλαρώσει στο τέλος της ημέρας.

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι ότι από την κορυφή του τρέχει νερό με αποτέλεσμα να δημιουργεί έναν καταρράκτη που σίγουρα δε θα συναντήσει κάποιος σε άλλο ξενοδοχείο. Είναι όπως λένε οι υπεύθυνοι του καταλύματος ένα τρόπος υπενθύμισης του μεγαλείου της μητέρας φύσης.

Η ξύλινη κρεμαστή γέφυρα συμπληρώνει το ονειρικό σκηνικό και πείθει όσους έχουν επιλέξει να μείνουν εκεί ότι έχουν μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή, βγαλμένη από παραμύθι. Εκτός από τα απλά δωμάτια, το ξενοδοχείο έχει επίσης 9 σουίτες για τους πιο απαιτητικούς πελάτες ενώ όλοι οι χώροι είναι έτσι διαμορφωμένοι ώστε να παραπέμπουν στη φύση.

Πολλοί είναι εκείνοι που αν και δεν μένουν στο ξενοδοχείο το επιλέγουν για να απολαύσουν ένα γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριό του λόγω του φυσικού τοπίου που το περιβάλλει. Οι ιδιοκτήτες του καλούν τους επισκέπτες να μοιραστούν μαζί τους τη μαγεία του να είσαι μέρος ενός παραμυθιού στην πραγματική ζωή σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία, που είναι «θαμμένη» στη μέση του δάσους.
Δείτε τις φωτογραφίες…

magicmountain3magicmountain4magicmountain2magicmountain5magicmountain6magicmountain7magicmountain8magicmountain9

Πηγή: newsbeats.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...