Κόσμος

«Το Ισλαμικό Κράτος θα σας αναγκάσει να ξανασκεφτείτε…»

Οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγυρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων σύμφωνα με τους απολογισμούς που έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής.

«Το Ισλαμικό Κράτος θα σας αναγκάσει να το ξανασκεφτείτε χιλιάδες φορές προτού ενθαρρυνθείτε να σκοτώσετε ξανά μουσουλμάνους και να ξέρετε ότι οι μουσουλμάνοι έχουν τώρα ένα κράτος που τους υπερασπίζεται», γράφει ένας υποστηρικτής του στο Twitter, όπως μεταδίδει το Reuters.

Σημειώνεται ότι την πληροφορία ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ειδοποιήσει τις αντίστοιχες βελγικές για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά των Βρυξελλών, μετέδωσε το ρωσικό δίκτυο Life News.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας ενημέρωσαν τις Βρυξέλλες ότι τρία στελέχη του ISIS, δυο εκ των οποίων κατάγονταν από τη Λευκορωσία είχαν εισέλθει στο Βέλγιο στα τέλη Φεβρουαρίου και πιθανώς να ετοίμαζαν χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης.

«Το Ισλαμικό Κράτος θα σας αναγκάσει να ξανασκεφτείτε…»

Πηγή: tribune

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...