Κοινωνία

ΜΟΝΟ ΦΡΙΚΗ! Ξερίζωσε την καρδιά του εραστή της γιατί τραβούσε κρυφά sex tape

Τη χειρότερη τιμωρία θα υποστεί μια 21χρονη καθώς της έχουν καταδικάσει σε θανατική ποινή  για το φριχτό έγκλημά της.

Η 21χρονη Fatema Akhter Sonali  έκοψε τον λαιμό και ξερίζωσε την καρδιά του όταν ανακάλυψε πως είχε τραβήξει κρυφά sex tape από τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Το έκανε για εκδίκηση επειδή δεν ήθελε να την παντρευτεί, ενώ, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Quazi Shabbir Ahmed, βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους περιπτύξεις κρυφά. Η νεαρή κοπέλα, που καταδικάστηκε από δικαστήριο στο Μπαγκλαντές, ανακάλυψε στο λάπτοπ του εραστή της και βίντεο από τις συνευρέσεις του με άλλες γυναίκες.

«Είναι σπάνιο για μια γυναίκα να καταδικάζεται σε θάνατο αλλά η περίπτωσή της είναι ξεχωριστή. Παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι σκότωσε τον εραστή της Emdadul Haq Shipon επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί και επειδή κατέγραφε κρυφά τις ερωτικές τους περιπτύξεις», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Στην ομολογία της η 21χρονη είπε ότι έδωσε στον 28χρονο εραστή της αναψυκτικό όπου είχε βάλει 20 υπνωτικά χάπια. Όταν έπεσε αναίσθητος, του έδεσε τα χέρια και τα πόδια πριν του κόψει τον λαιμό. Μετά έκοψε το στήθος του και του ξερίζωσε την καρδιά.

«Είπε στο δικαστήριο ότι ήταν περίεργη να δει πόσο μεγάλη ήταν η καρδιά του. Είπε ότι ένας άντρας πρέπει να έχει μεγάλη καρδιά για να κάνει τέτοια τρομερά εγκλήματα», σημείωσε ο εισαγγελέας. Η 21χρονη έκανε το φριχτό έγκλημα τον Μάρτιο του 2014 και μπορεί να ασκήσει έφεση σε Ανώτερο Δικαστήριο. Αν δεν αλλάξει η θανατική ποινή, θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα κρεμαστεί στο Μπαγκλαντές.

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...