Κόσμος

Μετά τα γεράκια, Αμερικανικά… περιστέρια προς Ρωσία!

Όπισθεν ολοταχώς οι Αμερικανοί μετά τις τελευταίες φιλοπόλεμες δηλώσεις διαφόρων στρατιωτικών παραγόντων, ότι θα επιθυμούσαν να κάνουν παρέλαση στην Μόσχα και να δουν κρεμασμένο τον πρόεδρο Πούτιν στην κόκκινη πλατεία, όπως έδειξαν οι δηλώσεις του αρχηγού του Επιτελείου Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, στρατηγού Mark Milley.

Μιλώντας ο Αμερικανός στρατηγός στην Επιτροπή Άμυνας του αμερικανικού Κογκρέσου, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν πολεμική σύγκρουση με την Ρωσία, όπως επίσης και με την Κίνα και με το Ιράν.

Ο Mark Milley δήλωσε πως ο βασικός εχθρός των ΗΠΑ αυτή την περίοδο είναι το İSİS, όπως επίσης η Αλ Κάιντα και η Ελ Νούσρα, οι ισλαμιστικές οργανώσεις που έχουν βάψει με αίμα την Συρία και οι οποίες κατηγορούνται για γενοκτονία των Χριστιανών, Γιεζητών και Σιιτών μουσουλμάνων.

Εντυπωσιακό είναι επίσης πως στην ίδια συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας του αμερικανικού κογκρέσου μίλησε και η γραμματέας του Επιτελείου Αεροπορίας των ΗΠΑ, Deborah Lee James, η οποία συμφώνησε με την τοποθέτηση του Mark Milley, τις απόψεις του οποίου όπως τόνισε συνερίζεται απολύτως σχετικά με τις σχέσες ΗΠΑ-Ρωσίας.

Κάπου φαίνεται άρχισαν εκεί να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα!

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές