Επιστήμη

Μεγάλες πέτρες που κινούνται με βάρος εκατοντάδων κιλών

Μεγάλες πέτρες που κινούνται με βάρος εκατοντάδων κιλών

Μεγάλες πέτρες που κινούνται με βάρος εκατοντάδων κιλών στην αμερικανική Κοιλάδα του Θανάτου και κανείς δεν ξέρει πώς.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα αναζητούσαν απαντήσεις για την ύπαρξη φυσικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων ή από την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.

Η Κοιλάδα του Θανάτου είναι το χαμηλότερο μέρος της Αμερικής, καθώς επίσης και ο τόπος όπου εμφανίζονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες.

Η Κοιλάδα του Θανάτου είναι μια κοιλάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, που αποτελεί μέρος του Εθνικού Πάρκου. Ως επί το πλείστον βρίσκεται στην πολιτεία της Καλιφόρνιας και σε μικρό βαθμό στην πολιτεία της Νεβάδα. Η κοιλάδα είναι περιτριγυρισμένη από βουνά και αποτελεί τμήμα της Μεγάλης Λεκάνης και της έρημου Μογέβε. Η κοιλάδα είναι μια περιοχή άγρια με αλυκές, πετρώματα, φαράγγια, αμμόλοφους και βουνά.
Είναι ξηρή και άγονη, αλλά είναι επίσης μια περιοχή γνωστή για την εμφάνιση των UFO. Είναι ένα μέρος όπου παρατηρούνται πολλά UFO.

Επάνω στην ξηρή επιφάνεια της Κοιλάδα του Θανάτου είναι πέτρες που ζυγίζουν εκατοντάδες κιλά το κομμάτι, αλλά παρόλα αυτά φαίνεται ότι είναι σε θέση να μετακινηθούν.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι νέο. Από τα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα, υπήρξαν αναφορές για τους βράχους που κινούνται επάνω στην άμμο.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινα ίχνη είναι σαφές ότι τα βράχια δεν μετακινούνται από τον άνθρωπο. Ποια είναι όμως η αιτία; Κάποιοι αναφέρονται στην ύπαρξη ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από τα ΑΤΙΑ.

Δείτε το βίντεο:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fMm1E8CYSxk?feature=oembed&w=500&h=281]

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ