Υλικά
1/2 κιλό κριθαράκι χοντρό
1 κρεμμύδια ψιλοκομμένο
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 πατατούλες μικρές
1 κολοκυθάκι
σέλινο
1 κουτί χυμος ντομάτας
1 κ.γλ. ζάχαρη
2 κύβοι λαχανικών
1 πιπεριά κομμμένη σε ροδέλες
Εκτέλεση:
Αχνίζουμε το κρεμμύδι και όταν γυαλίσει προσθέτουμε τα λαχανικά. Ανακατεύουμε, ρίχνουμε το ντοματοχυμό και λίγο νερό και αφήνουμε να πάρουν βράση. Προσθέτουμε τους κύβους & τη ζάχαρη και λίγο πριν μαγειρευτούν εντελώς τα λαχανικά ρίχνουμε το κριθαράκι. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να τραβήξει το ζουμί του. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.