Κοινωνία

Καλλιτέχνης κατασκευάζει σαγηνευτικά τραπεζάκια που θυμίζουν κάτι από θάλασσα.

Καλλιτέχνης κατασκευάζει σαγηνευτικά τραπεζάκια που θυμίζουν κάτι από θάλασσα.

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, δεν του αρέσουν τα τυποποιημένα πράγματα, ακριβώς επειδή είναι όλα ίδια και κανένα δεν είναι μοναδικό. Έτσι και ο ίδιος, με την τέχνη του, κατασκευάζει τραπέζια που το καθένα είναι μοναδικό, είναι εντελώς απίθανο να κατασκευάσει ποτέ δύο ολόιδια τραπέζια.

“Πάντα σεβόμουν τις διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους, όσον αφορά την προσωπικότητα και το χαρακτήρα, γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να αντανακλάται στη διακόσμηση του σπιτού.”

“Η ιδέα μου για το πρότζεκτ “La Table” ξεκίνησε ως η ανάγκη για να φτιάξω κομμάτια που είναι εμπνευσμένα, ελκυστικά και ταυτόχρονα σύγχρονα, τόσο στην όψη όσο και στη χρήση.

Το τραπεζάκι Lagoon 55 που βλέπετε πιο κάτω, είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι μάρμαρο, μέσα στο οποίο έχουν γίνει κοψίματα ώστε στη συνέχεια να αντιπροσωπεύουν τα επίπεδα της θάλασσας. Το νερό είναι φτιαγμένο από μια ειδική ρητίνη.

Σκεφτείτε πόσο όμορφο και σχεδόν ονειρικό θα είναι αυτό το τραπεζάκι στη μέση του σαλονιού. Θα σας θυμίζει συνέχεια τη θάλασσα…

tilestwra.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...