Αρχείο

Live: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης στις Βρυξέλλες; 11 νεκροί και 20 τραυματίες μέχρι στιγμής




5:42:22 PM

Ο κάθε υπόπτος φοράει μόνο ένα γάντι στο αριστερό χέρι. Ισως να έκρυβαν εκει τους πυροκροτητές, αναφέρουν βελγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσηςfwto02333


4:39:35 PM

Αντιπερισπασμός για χτυπήματα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη;
Σύμφωνα με το δίκτυο Νewsday 24/7, που επικαλείται πληροφορίες από μετανοημένο μαχητή του Ισλαμικού Κράτους, οι σημερινές επιθέσεις στις Βρυξέλλες έχουν σκοπό να λειτουργήσουν ως αντιπερισπασμό ώστε να επιτρέψουν στους τρομοκράτες να πλήξουν το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως τουλάχιστον έξι είναι οι επίδοξοι καμικάζι αυτοκτονίας που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, εκ των οποίων ένας από τη Λευκορωσία.


4:07:14 PM

Alert! Εκκενώθηκε ο σιδηροδρομικός σταθμός του Παρισιού Gare du Nord έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου


3:55:49 PM

Le Soir: Συναγερμός για τοποθέτηση βόμβας στο νοσοκομείο Saint-Pierre των Βρυξελλών, όπου νοσηλεύονται πολλοί τραυματίες των τρομοκρατικών επιθέσεων. Στο νοσοκομείο Saint-Pierre νοσηλεύτηκε και ο τζιχαντιστής Σαλάχ Αμπντεσλάμ μετά τη σύλληψή του


2:13:56 PM

Corriere della Sera: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Λίγες ώρες μετά τα φονικά «χτυπήματα» στην καρδιά της Ευρώπης, η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Agi και όπως επισημαίνει και η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera οι τζιχαντιστές σε μήνυμά τους υποστηρίζουν ότι βρίσκονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, δίχως ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα «χτυπήματα».

Επισημαίνεται πως οι τρομοκράτες καταλήγουν απειλώντας για περισσότερες επιθέσεις στην Ευρώπη.


1:34:25 PM

Oι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) εξαίρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες προκαλώντας τον θάνατο περίπου 26 ανθρώπων, σύμφωνα με τους απολογισμούς που έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής. "Το ΙΚ θα σας αναγκάσει να το ξανασκεφτείτε χιλιάδες φορές προτού ενθαρρυνθείτε να σκοτώσετε ξανά μουσουλμάνους και να ξέρετε ότι οι μουσουλμάνοι έχουν τώρα ένα κράτος που τους υπερασπίζεται", γράφει ένας υποστηρικτής του ΙΚ στο Twitter.


12:53:47 PM

Αυτές είναι οι φωτογραφίες δύο υπόπτων που αναζητούν οι βελγικές αρχές
https://twitter.com/BFMTV/status/712229958198927361


12:41:34 PM

Οι πληροφορίες περί νέας έκρηξης στις Βρυξέλλες αποσαφηνίστηκαν. Η αστυνομία ενημέρωσε ότι επρόκειτο για ελεγχόμενη έκρηξη ενός ύποπτου πακέτου και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.


12:38:45 PM

Πληροφορίες για νέα έκρηξη τώρα στις Βρυξέλλεςbbfbeab1942b


12:25:30 PM

Η ισλαμική τρομοκρατία «πάνω» από την Ευρώπη

Από τα Χριστούγεννα του 2015 όλες οι μυστικές υπηρεσίες είχαν λάβει «μηνύματα» περί μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος  στην ΕΕ, Χριστουγεννιάτικος «τρόμος» πάνω από την Ευρώπη λόγω ISIS.

Στόχος τελικά ήταν οι Βρυξέλλες , η πόλη που έχει την έδρα της η ΕΕ και το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη . Η πόλη που φιλοξενεί χιλιάδες κυβερνητικούς υπαλλήλους, και εκατοντάδες άνδρες των μυστικών υπηρεσιών.


 

«Mε την καρδιά, με τη σκέψη μας στις Βρυξέλλες», έγραψε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματτέο Ρέντσι, στον λογαριασμό του στο Twitter, με αναφορά στις τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί στη βελγική πρωτεύουσα.CeJOQ8fWAAAxyNc.jpg large f724f488cf94


11:52:31 AM

Οι εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες συνιστούν "επίθεση εναντίον της δημοκρατικής Ευρώπης", δήλωσε ο σουηδός πρωθυπουργός Στέφαν Λόφβεν. "Είναι μια επίθεση εναντίον της δημοκρατικής Ευρώπης. Δεν θα δεχθούμε ποτέ τρομοκράτες να επιτίθενται στις ανοικτές κοινωνίες μας", έγραψε στο πρακτορείο ειδήσεων TT ο επικεφαλής της κυβέρνησης


11:45:16 AM
Στρατός έξω από το μετρό των Βρυξελλών όπου έγινε η επίθεσηCeJJPIlXEAA-utY


11:25:53 AM

Η έκρηξη στο μετρό έγινε σε βαγόνιCeJBGLvW0AAJBRx


11:08:05 AM

Χάρτης με το πού έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις

https://twitter.com/AFPgraphics/status/712202603958898688


10:58:01 AM

Εκλεισαν και τα μουσεία στις Βρυξέλλες. Η πόλη βάζει «λουκέτο».


10:56:58 AM

Βίντεο μέσα από τον χώρο του αεροδρομίου δείχνει τι προκάλεσε η βόμβα


10:45:08 AM

Δείτε απίστευτη εικόνα - Ο κόσμος μέσα στα τούνελ του μετρό μετά την επίθεσηCeI5aVIWIAARnT0


10:43:44 AM

Συγκλονιστική φωτογραφία από το αεροδρόμιο των ΒρυξελλώνCeI7EnCWoAAW1SG


Φωτογραφία από την επίθεση στο μετρόCeI3vDtUsAEUg6g


10:29:39 AM

Πανικός και στο μετρό των Βρυξελλών. Βίντεο δείχνει να βγαίνει καπνός

https://twitter.com/jfbxl/status/712191474167902209


10:27:31 AM

H σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ οδήγησε πιθανόν σε νέες τρομοκρατικές επιθέσεις ως αντίποινα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών του Βελγίου, Ζαν Ζαμπόν. Επίσης, ο Βέλγος υπουργός κάλεσε τους πολίτες να μην πηγαίνουν στο αεροδρόμιο Zaventem.


 

Η Ευρώπη ζει όπως όλα δείχνουν ακόμη μια 11η Σεπτεμβρίου.Μετά από τη Μαδρίτη,το Λονδίνο και το Παρίσι,η τρομοκρατία χτυπά στην καρδιά της Ευρώπης,στην “πρωτεύουσα” της ΕΕ τις Βρυξέλλες.

Διπλή έκρηξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στο Ζάβεντεμ,έχει προκαλέσει το θάνατο πολλών ανθρώπων και των τραυματισμό ακόμη περισσότερων. Το Russia Today κάνει λόγο για 11 νεκρούς και 20 τραυματίες.

Οι εκρήξεις έγιναν στο εσωτερικό το αεροδρομίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία έγινε κοντά στο γραφείο της εταιρείας American Airlines.Άλλες πηγές λένε ότι έκρηξη έγινε και σε διάδρομο αναμονής αποσκευών!

https://www.youtube.com/watch?v=ebDz7DWLx7w

Επισήμως η αστυνομία του Βελγίου δεν έχει επιβεβαιώσει τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών . Οι εκρήξεις ήταν ισχυρότατες και προκάλεσαν την πτώση της οροφής του αεροδρομίου.

https://www.youtube.com/watch?v=DnfmsvF2E7I

 

gualia

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...