Κόσμος

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ! Οι τζιχαντιστές κάνουν διαδικτυακή ψηφοφορία για το που θα χτυπήσουν

Το αρρωστημένο μυαλό των τρομοκρατών δεν γνωρίζει όρια.

Φανατικοί υποστηρικτές των τζιχαντιστών, μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα των Βρυξελλών, διεξήγαγαν δημοσκόπηση στο διαδίκτυο για να ψηφίσουν οι χρήστες τον επόμενο στόχο του Ισλαμικού Κράτους. Με το ερώτημα «Ποιο θα είναι το χρώμα στον Πύργο του Άιφελ στις επόμενες επιθέσεις;», οι υποστηρικτές των τζιχαντιστών καλούν τους χρήστες να προτείνουν τις πόλεις που θα δεχθούν ένα τρομοκρατικό χτύπημα μετά την επίθεση στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου του 2015 και την πρόσφατη επίθεση στην βελγική πρωτεύουσα.

Το σχετικό ερώτημα γίνεται μετά την ένδειξη αλληλεγγύης των Γάλλων προς τους Βέλγους που τύλιξαν το έμβλημα του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ, με την βελγική σημαία.

Η δημοσκόπηση των τζιχαντιστών είχε αποτελέσματα και έδειξε ότι οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους επέλεξαν ως επόμενο στόχο τρομοκρατικής επίθεσης το Λονδίνο, ενώ η Αμερική και η Ρωσία βρίσκονται στις πρώτες επιλογές τους.

Ένας υποστηρικτής των τζιχαντιστών έγραψε στο Twitter: «Το Ισλαμικό Κράτος θα επιτεθεί σε Λονδίνο, Ουάσινγκτον, Ρώμη και σε άλλες «άπιστες» πρωτεύουσες». Ένας άλλος ανέφερε: «Οι σταυροφόροι είναι σε σύγχυση. Χθες το Παρίσι, σήμερα οι Βρυξέλλες, δεν ξέρω πού θα γίνει η επόμενη επίθεση».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πραγματοποιήσουν μια αρρωστημένη δημοσκόπηση. Το 2014, όταν κατέρριψαν στα εδάφη τους το αεροσκάφος του Ιορδανού πιλότου Muath al-Kaseasbeh, διεξήγαγαν μια ανάλογη δημοσκόπηση στα αραβικά με το hashtag #SuggestAWayToKillTheJordanianPilotPig και ζητούσαν από τους χρήστες να προτείνουν τρόπους εκτέλεσής του.

Τελικά, ο άτυχος πιλότος γνώρισε τον θάνατο με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο, όταν οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους τον έκλεισαν σε σιδερένιο κλουβί και αφού τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό τον έκαψαν ζωντανό.
crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ