Κόσμος

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Οι δηλώεσεις της δημοσιογράφου που βρέθηκε στο μακελειό και τράβηξε τη φωτογραφία της γυναίκας με το κίτρινο σακάκι

 

Η ανταποκρίτρια του κρατικού ειδησεογραφικού δικτύου της Γεωργίας, Κέτεβαν Καρντάβα, βρέθηκε με άλλους στο check-in για την πτήση της με προορισμό την Γενεύη.

Η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό ΤΙΜΕ, αναβιώνοντας τις φρικιαστικές εικόνες και συναισθήματα του μακελειού!

«Οι πόρτες και τα παράθυρα πετούσαν. Υπήρχε σκόνη και καπνός. Γύρω μου υπήρχαν δεκάδες ανθρώπων δίχως πόδια, πεσμένοι βυθισμένοι στο αίμα. Δεν πίστευα ότι είχα ακόμα τα πόδια μου. Ήμουν σε κατάσταση σοκ»,

Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό σημειώθηκε η δεύτερη έκρηξη και τότε ήταν που η δημοσιογράφος έτρεξε για να σωθεί.

«Ήθελα να τρέξω μακριά για να βρω καταφύγιο. Αλλά ήθελα και να τραβήξω φωτογραφίες. Ως δημοσιογράφος ήταν καθήκον μου να τραβήξω αυτές τις φωτογραφίες και να δείξω στον κόσμο αυτό που συνέβαινε. Ήμουν η μοναδική σε εκείνο το σημείο», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Μιλώντας για την γυναίκα με το κίτρινο σακάκι που απαθανάτισε με το φακό της, είπε: «Ήταν σε κατάσταση σοκ, ήταν αμίλητη. Δεν έκλαιγε, δεν φώναζε. Κοιτούσε μόνο γύρω της με φόβο».

Η Καρντάβα δεν ζήτησε το όνομα της γυναίκας που φωτογράφισε, ενώ στη συνέχεια με τη μηχανή της κατέγραψε και το σοκ του πρώην μπασκετμπολίστα του Βελγίου, Σεμπαστιάν Μπελίν, που βρισκόταν αιμόφυρτος στο δάπεδο.

«Έφυγα και πήγα σε ένα ασφαλέστερο σημείο. Εύχομαι να είναι καλά. Πραγματικά ελπίζω να ξεπεράσουν όλες αυτές τις δυσκολίες», πρόσθεσε, η οποία θα παραμείνει στις Βρυξέλλες για να στείλει τις ανταποκρίσεις της στην Γεωργία.

Γνωρίζει, βέβαια, ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και για αυτό είπε: «Δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμένα».

 

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ