Πνευματικά ωφέλιμα

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ζούμε τον τελευταίο καιρό μέσα σε καθημερινά γεγγονότα και εξελίξεις.Πράγματα τα οποία περιέγραψαν πριν αιώνες οι Αγιοι της Ορθοδοξίας τα βλέπουμε να εξελίσσονται στις μέρες μας.Είθιστε κάθε χρόνο αυτή την εποχή κατά την τελευταία πενταετία να δημοσιεύονται οι προφητείες του Αγιου Κωνστάντιου του Ρώσου.Στο Κεφ ζ' αναφέρει "Συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης."
Το 2011 είχαμε το μεγάλο σεισμό στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας και το Τσουνάμι που επακολούθησε,πράγμα που επαληθεύει την προφητεία.

Στη συνέχεια στο Κεφ η΄αναφέρει "Εις τας 18 Μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδης πολέμοι"
Η προφητεία πλησιάζει πολύ την έναρξη των βομβαρδισμών από το ΝΑΤΟ  στη Λιβύη,στις 19 Μαρτίου του 2011 ενώ ταυτόχρονα ξεκινά η Αραβική άνοιξη και ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία.

Υπάρχει όμως το λάθος μίας ημέρας.Μπορεί να συμβεί κάτι ακριβώς στις 18 Μαρτίου κάποιου έτους;

Αναφέρει ο Αγαθάγγελος στο Κεφ.'η        .<<   Άκουσα φωνή που ερχόταν από την

Άρκτο,λέγοντας αυτό’Ρωσία ξύπνησε από τον ύπνο,για σένα ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου και πριν ο ήλιος φανεί στο ανατολικό ζώδιο εμφανώς θα δείξεις τα αριστοπολεμικά σου όργανα  που θα πληρούν μελωδίες στον αιθέρα.>>Η ημερομηνία αυτή είναι πριν τις 22 Μαρτίου.Ετσι οι δύο προφητείες υποδηλώνουν γεγγονότα τα οποία μπορεί να συμβούν στην Αν.Ουκρανία και την Κριμαία.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 η Ρωσία μετέφερε αεροπορικές ,πυραυλικές και ναυτικές δυνάμεις στη Συρία.Στις 16 Μαρτίου 2016 τις αποσύρει με το πρόσχημα ότι η δουλειά εναντίον των τζιχανιστών ολοκληρώθηκε με επιτυχία.Είναι πράγματι αυτό που απασχολεί τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν ή τα μηνύματα που έρχονται από το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβούλιο και την Ουκρανική κυβέρνηση;

Η Κριμαία αποσχίστηκε επίσημα από την Ουκρανία με δημοψήφισμα τον Μάρτιο του 2014 και προσαρτήστηκε στη Ρωσία,μετά το πραξικόπημα στο Κίεβο.Ολα έγιναν ειρηνικά.Το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβούλιο πριν λίγες μέρες έβγαλε απόφαση να επιστραφεί η Αν.Ουκρανία και η χερσόνησος της Κριμαίας στην Ουκρανία,για να σταματήσουν οι οικονομικές κυρώσεις,ενώ οι ΗΠΑ εξετάζουν να επιβάλλουν περισσότερες κυρώσεις στη Ρωσία για να την αναγκάσει να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία.Εδώ ο Αγαθάγγελος είναι σαφέστατος <>

Η Ουκρανία στις συνομιλίες που έγιναν πριν 2 εβδομάδες με τη Ρωσία,τη Γαλλία και τη Γερμανία απέρριψε την πρόταση του Μινσκ για ειδικό καθεστώς στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ,ενώ πρόσαρτησε την ουδέτερη ζώνη της εκεχειρίας,ώστε να μπορέσει να αποκόψει το δρόμο Γκορλόβκα-Ντόνετσκ.Οι βομβαρδισμοί γίνονται σποραδικά και υπάρχουν εκατέρωθεν θύματα παραβιάζοντας την εκεχειρία.Η Τουρκία από την μέρα που κατέρριψε το Ρωσικό SU-24 στη Συρία,βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρωσίας που υποστηρίζει διακαώς τη δημιουργία Κουρδικού κράτους.Οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 21 Μαρτίου θα δείξουν αν θα συμβεί κάτι φέτος στην Ουκρανία ή είναι για άλλη χρονική περίοδο.

Η αναφορά όμως ότι θα περάσει και από την Ελλάδα μας κάνει να ανατρέξουμε στις προφητείες του Λέοντα του Σοφού.
Ο ΕΚΤΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ-ΣΥΓΧΥΣΙΣ]Αυτός είναι ο τέταρτος,ο οποίος τρέχει από την άρκτο[βόρεια μέρη-Ρωσία],ο τέταρτος άνθρωπος ορμάει μέσα στο καλοκαίρι με ξίφος και ρόδο.Το πρώτο γράμμα[στοιχείο]θα κόψει το ρόδο.Το Μ γράμμα[ στοιχείο] βλέπει το γεγγονός αυτό.Οταν λάβεις την εξουσία ώστε να κόψεις τα χόρτα,δεν θα σου το συγχωρήσει ο σταθερός.Βλέπει αυτόν και αρχίζει να θερίζει,το ρόδο φέρνει το τέλος σε όλα.Ενώ λοιπόν θα χαρεί,αλλά μάταια.Θα κρυώσει.Οταν κόψει το ρόδο σαν ρόδο.Θα κινηθεί κυκλικά.Διότι το χέρι αυτού φέρει το τρίτο γράμμα και αυτό το δρέπανο.ΕικόναΣΚΕΨΕΙΣ.Ο τέταρτος που τρέχει από την άρκτο,δεν είναι άλλος από τον Πούτιν που στην Ρωσία έχει την επονομασία 4ος.Ορμάει το καλοκαίρι και κατεβαίνει μέχρι το Σουέζ και τα Ιεροσόλυμα όπως γνωρίζουμε από άλλους Γέροντες και Αγίους.Προσέξτε το γράμμα Μ.Μεντβέντεφ;Προσέξτε την αναφορά στα χόρτα που και αυτή μας είναι γνωστή από άλλους Αγίους.Αφού λοιπόν θα έχει κατέβει μέχρι το Σουέζ και τα Ιεροσόλυμα θα ταραχτεί κυκλικά,από Ευρωπαίους ,Αμερικανούς,Μ.Ανατολή και Σιβηρία που θα κινηθούν κυκλικά.Το τρίτο γράμμα είναι το Γ.Να πιθανολογήσω την Γερμανία,ή την Γαλλία ότι θα ξεκινήσουν αντεπίθεση;H αναφορά στο πρώτο γράμμα είναι το Α[Αμερική ή Αγγλία].

Το καλοκαίρι,λοιπόν η Ρωσία κατεβαίνει στο Σουέζ και τα Ιεροσόλυμα.Αυτό κολλάει απόλυτα με την επόμενη προφητεία του Αγίου Ιωάννη Κωνστάντιου του Ρώσου: Κεφ θ'  "Εις τας 8 Ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πολέμοι.

Τόσο στις προφητείες του Λέοντα του Σοφού όσο και του Αγίου Ιωάννη Κωνστάντιου υπάρχει ο προσδιορισμός του καλοκαιριού.
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε"Θα έρθει ξαφνικά,ή το βόδι στο χωράφι(Οκτώβριος),ή το άλογο στο αλώνι"(Ιούλιος)Οπότε η χρονική περίοδος των Ελληνοτουρκικών και της καθόδου των Ρώσων θα είναι καλοκαίρι.

Επειδή ο Αγαθάγελλος κάνει χρονικό προσδιορισμό για τα 740 έτη,από όταν έγραψε το βιβλίο,θα δούμε και κάποιες άλλες προφητείες με χρονικούς προσδιορισμούς.

Στις ΗΠΑ,υπάρχει η προφητεία ότι οι Πρόεδροι θα είναι 44.Ο Ομπάμα είναι ο 44ος και η θητεία του λήγει τον Ιανουάριο του 2017.Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για να αναμετρηθούν στις εκλογές του Νοεμβρίου 2016,είναι η Χίλαρυ Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ.Και οι δύο έχουν τα προσωπά τους στις κάρτες των Ιλουμινάτι.

Ο Ιερομ.Λεόντιος της Μονής Διονυσιάτου αναφέρει στην ιστοσελίδα του:

Μετά την εσπευσμένη αλλαγή του πάπα Βενέδικτου οι φωνές διαμαρτυρίας των παπικών επισκόπων στην Αμερική σταμάτησαν, αφήνοντας τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα να πανηγυρίζει υπέρ των πολυαγαπημένων του... LGBT... και βέβαια της φιλίας του με τον πάπα! Αλλά το μεγάλο Μπαμ που περιέχεται στο όνομα του τραγικού αυτού προέδρου δεν αργεί!!! Και επειδή θέλουν να περιορίσουν ακόμα περισσότερο τις ελευθερίες των

πολιτών (κάρτες με τσιπ ή σφράγισμα στο σώμα κλπ) και τις Χριστιανικές φωνές που τους ελέγχουν, γι' αυτό θα δοθεί μια πολύ ισχυρή προειδοποίηση στην υπό ανάφλεξη περιοχή του Ευφράτη.

Bλέπουμε επίσης το μεγάλο προσφυγικό και ανθρωπιστικό πρόβλημα που έχει η χώρα μας με τους λαθρομετανάστες και το κλείσιμο των συνόρων από όλες τις Βαλκανικές χώρες,αφήνοντας έτσι το κίνδυνο η Ελλάδα να γίνει αποθήκη Μουσουλμανικών ψυχών με ότι αυτό συνεπάγεται,αφού οι δανειστές επιμένουν για νέα σκληρά μέτρα.Ας δούμε τι λέει ο Ανώνυμος σε προφητεία του για το θέμα"Υψωθήσεται η Ορθόδοξος πίστις από Ανατολής μέχρι δυσμών.Παύσις Πάπα Ρώμης.Ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι όλη την Ευρώπη επί 5 έτη ή και 50 έτη,και τέλος των θλίψεων του κόσμου.Την εβδόμη ουκ έστι ταλαίπωρος,ουκ έστι εξόριστος."Η αναφορά στην πανθρησκεία και την μαζική μετανάστευση είναι εμφανής.Προσέξτε τα 7 έτη που κάνει αναφορά.Αυτό το έγγραφο είναι από το 1053 και βρίσκεται στη ιερά Μονή Κοζάνης.Ας δούμε την ίδια προφητεία από τον Αγαθάγγελο γραμμένη το 1276 ή 1279 μ.Χ.

Αναφέρει στο θ'κεφ."Ηκουσον μιας λαμπρής φωνής εξερχομένης από των βουνών προς τας Δουναβικάς όχθας ούτω λεγούσης εν πέντε και πεντήκοντα εστί επηγγελμένων το τέλος των θλίψεων,τη δε εβδόμη ουκέτι εξόριστοι,ουκέτι ταλαίπωροι επαναστρεφόμενοι εις τον του γένους κόλπον,ελεύσεσθαι αγγαλόμενοι,έπειτα υπό των πατρικών φωλέων υπάξω υμάς εις την αυτάρκειαν.Η τριετής δυστυχία προσφέρει γαλήνη¨.

Η 7ετία αναφέρεται και εδώ.Και καθότι η οικονομική κρίση ξεκίνησε από τις 25 Σεπτεμβρίου 2008,η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια τον Απρίλιο του 2010.Οπότε μέχρι το 2017 πρέπει να έχουν τελειώσει όλα,σύμφωνα με αυτούς του χρονικούς προσδιορισμούς.

Επιστρέφουμε στα γεγγονότα της Ουκρανίας τα οποία έχουν συνέχεια στην ευρώπη.Ο Οσιος Σεραφείμ του Σάρωφ αναφέρει

«Η Κωνσταντινούπολη και η Ιερουσαλήμ θα κατοικηθούν από τις δυνάμεις της Ρωσίας και των άλλων.Από την διάσπαση της Τουρκίας, το περισσότερο κομμάτι θα πάει στην Ρωσία, και η Ρωσία με τις ενωμένες δυνάμεις από πολλά άλλα Κράτη θα πάρουν την Βιέννη, και περίπου 7 εκατομμύρια Βιεννέζοι θα παραμείνουν κάτω από τον οίκο των Αψβούργων και εκεί η επικράτεια της Αυστριακής αυτοκρατορίας θα οικοδομηθεί.

Στην Γαλλία για την αγάπη της προς την Μητέρα του Κυρίου, την γλυκιά Παναγία, θα θυσιαστούν 17 εκατομμύρια Γάλλοι μαζί με την πρωτεύουσά της, στην πόλη Rheims, ενώ το Παρίσι θα καταστραφεί ολοσχερώς."

Για το πρώτο ημίχρονο των γεγγονότων ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός αναφέρει:

"Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία/κραυγή πολέμου έρχεται από την Βουλγαρία,η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία/και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία/και προχωρεί ακάθεκτη,φτάνει στην Παλαιστίνη/Θεός θέλει ο αντίχριστος του κόσμου για να γίνει"

Όπως φαίνεται μετά την έναρξη του πολέμου και την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση,θα εμφανίσουν και κάποιον παγκόσμιο ηγέτη-αντίχριστο.Ο Αγαθάγγελος στο κεφ η΄αναφέρεται και αυτός για τη Ρωσική εισβολή σε Αυστρία-Γερμανία-Πολωνία και Γαλλία.
Δεν γνωρίζω αν οι χρονικοί προσδιορισμοί θα επαληθευτούν, αλλά όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε προς δύσκολες καταστάσεις.Τα πράγματα στον οικονομικό και γεωστρατηγικό τομέα σφίγγουν ,όπως και στο λαθρομεταναστευτικό.Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.Αυτό που προέχει λόγω Σαρακοστής είναι ο πνευματικός αγώνας,με τακτικό εκκλησιασμό,εξομολόγηση και θεία Κοινωνία,γιατί οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες.Κάθε Τετάρτη υπάρχει η θεία Λειτουργία των προηγιασμένων και κάθε Παρασκευή οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου.Ενώ τις καθημερινές ,τα απογεύματα γίνεται το Μεγάλο Απόδειπνο στους Ιερούς Ναούς.Καλό είναι να συμμετέχουμε γιατί οι καιροί πλέον είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Τέλος ο Γέρων Πα'ί'σιος ο Κρητικός αναφέρει:«Η Ελλάδα κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.

Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Bουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος απόπροσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Bουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος απόπροσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

corfiatiko.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...