Κόσμος

H Ρωσία έστειλε τα νέα της καταδιωκτικά Su-35C στη Συρία….

H Ρωσία προσανατολίζεται να πιστοποιήσει τις δυνατότητες των νέων καταδιωκτικών της Su-35C σε εμπόλεμες ζώνες στη Συρία. .Θα είναι τα πρώτα tests αυτού του τύπου αεροσκαφών σε συνθήκες μάχης αναφέρει η εφημερίδα Kommersant επικαλούμενη πηγή στην επιχειρησιακή στρατιωτική διοίκηση. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η διοίκηση του ρωσικού ΓΕΣ αποφάσισε να στείλει στη Συρία 4 αεροπλάνα αυτού του τύπου τα οποία παραδόθηκαν στο στρατό τον Οκτώβρη ή το Νοέμβρη από ένα εργοστάσιο αεροσκαφων που βρίσκεται στην πόλη Komsomolsk-sur-l’Amour, γράφει η εφημερίδα .

Τα Su-35C ήδη μεταφέρθηκαν στη συριακή επαρχία της Λαττάκια.Σύμφωνα μ΄έναν αξιωματούχο του ρωσικού ΓΕΣ έκτοτε ο συνολικός αριθμός των ρωσικών αεροσκαφών που έχουν τεθεί στη διάθεση των αναγκών της στρατιωτικής βάσης Hmeimim ανέρχεται στα 70 αεροπλάνα κι ελικόπτερα.

Το Su-35 είναι ένα καταδιωκτικό πολλαπλών ρόλων γενιάς « 4++ ». Δημιουργήθηκε με σκοπό ν΄αναπτύξει τις επιθετικές ικανότητες του Su-27 και να του δώσει τη δυνατότητα να καταστρέφει τόσο εναέριους στόχους όσο και επίγειους.Είναι εξοπλισμένο με σταθμό ραντάρ με μια συστοιχία κεραιών και μοτέρ εξοπλισμένα με ανυσματική διαχείριση εστίασης.Οι επιχειρησιακοί του πόροι φθάνουν τα 30 χρόνια.Τέλος Δεκεμβρίου τα νέα  Su-35 για πρώτη φορά αναπτύχθηκαν για να διασφαλίσουν την αεράμυνα της Ρωσίας.

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ