Πολιτική

Πρώτη φορά «Φασιστερά»..Τα ΜΑΤ «τουλούμιασαν» στο ξύλο τους κατοίκους που διαμαρτυρόταν για τα hotspot στην Κω.Στο νοσοκομείο δύο κάτοικοι-(Βίντεο ντροπής)

Αφού πρώτα βουλευτές και παπαγαλάκια των Μμε «βάφτισαν» τους κατοίκους που αντιδρούν ακροδεξιούς...Έπειτα πήραν σειρά τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου  και τους «τουλουμιάσαν» στο «αριστερό ξύλο» και τα δακρυγόνα.
Τραυματίστηκαν πολίτες και ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού Στ. Μαλιλής στο χέρι.

Τεταμένη η κατάσταση στην Κω, όπου υπάρχουν επεισόδια αυτή την ώρα στη λίμνη Πυλίου, στη Κω ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και πολίτες.

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί, αφού πληροφορήθηκαν ότι στο πρώην στρατόπεδο της 148 στο Πυλί εργαζόταν εκσκαφέας....

Επιχείρησαν να μπουν από την είσοδο και ενεπλάκησαν με τα ΜΑΤ, οι οποίοι τους έριξαν δακρυγόνα. Τραυματίστηκαν πολίτες και ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού Στ. Μαλιλής στο χέρι.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι διαμαρτυρόμενοι...δέχτηκαν την επίθεση αστυνομικών των ΜΑΤ με δακρυγόνα και χημικά και.... δύο εξ' αυτών χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι, ενώ αρκετοί άλλοι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έγινε προσαγωγή δημοσιογράφου.

Από το πρωί βρίσκονται στο νησί τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ που έχουν έρθει από την Αθήνα.

Εν τω μεταξύ από τις 08:00 το πρωί, κλούβες και περιπολικά της αστυνομίας έκλεισαν τον δρόμο απέναντι από την express service, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στην περιοχή Φωκάλια.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jccjWsI7l4U]

Όπως φαίνεται και στα βίντεο αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί, για τη δημιουργία hot spot στην περιοχή. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παρατάχθηκαν στο σημείο, με τους κατοίκους να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης...

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2tZn8BxLpuE]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sCj-i6rI4tw]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3_z5HrPRSWU]

Όλα αυτά, δύο 24ωρα μετά την επεισοδιακή επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Κω. Το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας στο νησί, δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο, καθώς όταν έγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, ξεκίνησαν επεισόδια, με τους αστυνομικούς να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν.

Η ατμόσφαιρα έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποπνικτική και για λόγους ασφαλείας, ο πιλότος έκανε στροφή προς τη Λέρο... Λίγη ώρα αργότερα όμως επέστρεψε και ο υπουργός κατέβηκε σε άλλη έκταση για να δει άλλο χώρο που έχει προταθεί για την δημιουργία hot spot, αφού όπως φαίνεται δημιουργείται πρόβλημα με το οικόπεδο Κανταρζή, αφού οι ιδιοκτήτες αρνούνται να το παραχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε χώρο πίσω από τον Ιππικό Όμιλο. Ο Υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση στο ακίνητο και αναχώρησε αμέσως.
πηγή: aegeanews.gr, kostoday.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...