Αρχείο

ΗΠΑ: Ο Ομπάμα ζήτησε να κρυφτεί η λέξη «Ιησούς» και ο Σταυρός σε επίσκεψή του σε Καθολικό Πανεπιστήμιο - αλλά άφησε να φαίνεται η λέξη «Αλλάχ» σε επίσκεψή του σε Ισλαμικό Κέντρο

Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα έκρυψε το σύμβολο του Ιησού κατά τη διάρκεια της ομιλίας που είχε κάνει στο πανεπιστήμιο Georgetown, αλλά επέτρεψε η λέξη «Αλλάχ» να εμφανίζεται ευρέως κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του σε ισλαμικό κέντρο των ΗΠΑ.

Στην φωτογραφία κάτω, ο Ομπάμα στην "Ισλαμική Κοινωνία" της Βαλτιμόρης.

Ο Ομπάμα ανήκει σε αυτούς του υποκριτές «προοδευτικούς» πολιτικούς ηγέτες - πολιτικάντηδες της εποχής μας, που προάγουν δήθεν την «ανεκτικότητα» και την «πολυφωνία», αλλά στην ουσία αυτό που προάγουν είναι μία αντι-χριστιανική ατζέντα.

Ιδιαίτερα ο Ομπάμα είναι αυτός που μεταξύ άλλων, έχει δηλώσει επίσημα, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον ένα χριστιανικό κράτος και έχει αδιαφορήσει για την συνεχιζόμενη σφαγή των χριστιανών στη Συρία.

Ο Μπαράκ έδωσε μια ομιλία σε ένα τζαμί στην Ισλαμική Κοινωνία της Βαλτιμόρης την Τετάρτη. Στάθηκε «άνετος» μπροστά από ένα γυάλινο τοίχο όπου η λέξη «Αλλάχ» ήταν γραμμένη 99 φορές σε αραβική καλλιγραφία. Εκεί βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί (έμμεσα) στον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Donald Trump, αναφερόμενος σε μια "ασυγχώρητη αντι-ισλαμική ρητορική που υπάρχει στην πολιτική σφαίρα". Όταν η εκδήλωση τελείωσε σε όλο το προσωπικό του Λευκού Οίκου δόθηκε δώρο ένα κοράνι!

Η προκλητική εφαρμογή των «δύο μέτρων και δύο σταθμών» του πολιτικάντη Ομπάμα, αποδεικνύεται, από το γεγονός ότι το 2012, όταν έδωσε μια ομιλία στο Πανεπιστήμιο Georgetown, ζητήθηκε από τον Λευκό Οίκο, η καθολική σχολή να καλύψει όλα τα θρησκευτικά σήματα και σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων των μικρών γραμμάτων IHS (Ιησούς) που εμφανίζονται μέσα από το τριγωνικό αέτωμα, πίσω από το σημείο όπου ο αμερικάνος πρόεδρος θα στεκόταν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...