Εθνικά θέματα

Απίστευτο σύνθημα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου : «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει» (Βίντεο)



Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μαζί με άλλους διαδηλωτές τραγουδούσε το γνωστό τραγούδι - σύνθημα το οποίο ακούγεται πλέον και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ..

Οι καιροί αλλάζουν. Τα χρόνια των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι διαδηλωτές, μαζί με τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, τραγουδούσαν το γνωστό: "Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιός θα μπει".

//

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣΖωή Κωνσταντοπούλου : Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπειΗ πρώην Πρόεδρος της Βουλής μαζί με άλλους διαδηλωτές τραγουδούσε το γνωστό τραγούδι - σύνθημα το οποίο ακούγεται πλέον και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑΟι καιροί αλλάζουν. Τα χρόνια των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι διαδηλωτές, μαζί με τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, τραγουδούσαν το γνωστό: "Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιός θα μπει".Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μαζί με άλλους διαδηλωτές της ΛΑ.Ε., κατέβηκε στη μεγαλειώδη πορεία της Πέμπτης και τραγούδησε το γνωστό σύνθημα καλώντας το κόμμα που κάποτε στήριζε, να φύγει από την εξουσία.

Δημοσιεύτηκε από 155 ΕΦΙΑΛΤΕΣ στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μαζί με άλλους διαδηλωτές της ΛΑ.Ε., κατέβηκε στη μεγαλειώδη πορεία της Πέμπτης και τραγούδησε το γνωστό σύνθημα καλώντας το κόμμα που κάποτε στήριζε, να φύγει από την εξουσία.

πηγή- facebook 155 ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης