Εθνικά θέματα

ΤΕΡΑΤΑ! Σοκάρει ο βιασμός 3χρονου αγοριού σε Κέντρο προσφύγων! (ΦΩΤΟ)

 

Σοκάρει εδώ και λίγες ώρες η είδηση για τον βιασμό ενός τρίχρονου αγοριού σε κέντρο προσφύγων!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Στράβεντζερ της Νορβηγίας, που είναι και η Τρίτη μεγαλύτερη σε πληθυσμό της χώρας.

Οι νορβηγικές αρχές έχουν πάρει πολύ «ζεστά» την υπόθεση και θέλουν πάση θυσία να φτάσουν στην άκρη του νήματος και τον δράστη-τέρας που διέπραξε αυτή την άρρωστη πράξη.

cyjqnkcwmaa0crv

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για πιθανότητα εμπλοκής πολλαπλών δραστών.

Η επίθεση έλαβε χώρα στο κέντρο Forus Akuttinnkvartering στις πριν από μερικές ημέρες.

«Ερευνούμε την υπόθεση σαν το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί, μιλάμε για το βιασμό ενός παιδιού. Δεν έχουμε βρει ακόμα υπόπτους» δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Bjorn Kare Dahl.

569642b1c36188dc3e8b4570

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την εθνικότητα του παιδιού, ωστόσο νορβηγικό τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε ότι το αγόρι ζούσε στο κέντρο με την οικογένειά του. Μεταφέρθηκε σε μια κλινική με την μητέρα του και στη συνέχεια, στην παιδιατρική πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ανέκριναν το φερόμενο θύμα και πολλά άλλα άτομα, καθώς και ότι έστειλαν ειδικούς ιατροδικαστές να συλλέξουν στοιχεία από το κέντρο.

Το κέντρο στεγάζει αυτή τη στιγμή 781 άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ανέφερε εκπρόσωπος του κέντρου, προσθέτοντας ότι «έχουμε πολλούς ανθρώπους που εργάζονται, τόσο εργαζόμενους υγιεινής όσο και φρουρούς ασφαλείας, αλλά κανένας δεν είδε τίποτα».

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ