Κόσμος

ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΑΝΤΑΦΙΚΗ ΛΙΒΥΗ Η ISIS ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ

 

Στην μετακανταφική Δημοκρατία του  »Ισλαμικού Κράτους  » που επέβαλλαν οι δυτικοί σύμμαχοι, πραγματοποιήθηκαν ακόμα 3 στυγνές δολοφονίες τις οποίες η οργάνωση ονομάζει εκτελέσεις θανατικών ποινών.

Στις φωτογραφίες που φέρουν και επεξηγηματικές λεζάντες και τις οποίες δημοσίευεσε  η ίδια η οργάνωση -φάντασμα, ένας άνδρας με την γκρί μπλούζα σύρεται με δεμένα πισθάγκωνα τα χέρια στο θάνατο για  »κλοπή » ενώ άλλοι  2 άνδρες εκτελούνται γονατιστοί για την αποστασία τους από το Ισλάμ, για βλασφημία  και για την ένταξή τους σε  λαική πολιτοφυλακή .

Η ISIS φέρεται να διαθέτει γύρω στα 3.000 μέλη  στην πόλη της Σύρτης. Αποκεφαλισμοί και  σταυρώσεις είναι σύνηθεις ποινές του Νόμου της Σαρίας  για τους κατοίκους που δεν έχουν συμπεριληφθεί στους χιλιάδες που έχουν εγκαταλείψει την κολασμένη πόλη.

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...