Αρχείο

ΚΑΙ στην ΔΑΝΙΑ παρενοχλούν γυναίκες. Η ¨αυτοκτονία¨ της Ευρώπης έρχεται.

Όταν μας διαφήμιζαν το αγαθό της ανάμειξης των πολιτισμών ξέχασαν να μας πουν ότι μέσα σε αυτό είναι και η παρενόχληση των γυναικών. Το κακό εξαπλώνεται στην Ευρώπη και γίνεται μείζον πρόβλημα της.
Τα κέντρα Διασκέδασης στο Σόντερμποργκ και στο Χάντερσλεβ στη νότια Δανία, έχουν σταματήσει να επιτρέπουν την είσοδο σε πρόσφυγες και μετανάστες, γιατί οι γυναίκες που τα επισκέφθηκαν είχαν παρενοχληθεί δήλωσε η τηλεόραση της Δανίας Syd την περασμένη εβδομάδα.

Οι παλιοί στρατώνες στην πόλη Σόντερμποργκ μετατράπηκαν σε ένα κέντρο υποδοχής για τους πρόσφυγες πριν από ενάμιση χρόνο. Πρόσφυγες και μετανάστες, ως επί το πλείστον μόνο άνδρες, άρχισαν να φτάνουν στο Χάντερσλεβ το 2014.
Από τότε, λένε οι ιδιοκτήτες των τοπικών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, υπήρξε μια αξιοσημείωτη μεταβολή στην τοπική νυχτερινή ζωή.
Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Den Flyvende Hollaender στο Σόντερμποργκ, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών που έρχονται στο τοπικό κέντρο ασύλου δεν μπορούν να χειριστούν την συμπεριφορά τους σε σχέση με τον γυναικείο πληθυσμό.
Ο Rafi Ιμπραήμ, ένας Σύριος ο οποίος έχει ζήσει στη Δανία για πολλά χρόνια, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Syd ότι πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες δεν καταλαβαίνουν την κουλτούρα της συγκεκριμένης χώρας.
"Πολλοί από τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο, οι οποίοι επισκέπτονται τα νυχτερινά κέντρα το Σαββατοκύριακο δεν ξέρουν τους κανόνες. Αν δουν ένα κορίτσι τους πιάνει αμόκ. Προσπαθούν να τραβήξουν τα ρούχα των κοριτσιών ή να τα ψηλαφήσουν"20:05 01/18/2016 http://sputniknews.com/
Αχ … Ευρώπη με τις δήθεν ηθικές ελευθερίες σου ξεγυμνώθηκες εντελώς και έδειξες την γύμνια σου .
Κανέναν μα κανένα υπεύθυνο από το καλοκαίρι δεν προβλημάτισε το γεγονός ότι η πλειοψηφία των προσφυγικών ροών ήταν άνδρες νεαρής ηλικίας και πιθανώς ερχόταν στην Ευρώπη για συγκεκριμένο σκοπό.
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες και το αυγό κυοφόρησε ρατσιστική βία εναντίων της τρυφερής λευκής σάρκας βλ. Κολωνία κ.α Και που θα πάει αυτό;
Όταν δεν μπορείς να ενσωματώσεις αρμονικά κουλτούρες . Σίγουρα σε κοινωνικές ταραχές και εκρήξεις.
Είναι βέβαιο και με βάσει τα πολυάριθμα καταγεγραμμένα περιστατικά βίας εναντίων γυναικών, ότι μέσω των μεταφερόμενων ροών στην Ευρώπη ενέσκηψε πάνδημος επιδημία σεξιστικής βίας τζιχαντιστικής μορφής πιθανώς υποκινούμενης και επιδοτούμενης για την τελική διάλυση των Ευρωπαϊκών κοινωνιών.
Τελικά ο πόλεμος της Συρίας έγινε η ¨αυτοκτονία¨ της Ευρώπης.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ