Πολιτική

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: «Οι δυνάμεις κατοχής διώχνουν τον Τσίπρα για να φέρουν οικουμενική ή τον Μητσοτάκη και να τα περάσουν όλα»

Την… επιδέξια φράση του Σόιμπλε προς τον Τσίπρα «είναι η εφαρμογή, ηλίθιε» σχολίασε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στον Real FM. «Όταν φτάνουν στο σημείο οι κατακτητές να λένε τον πρωθυπουργό σου ανόητο και ηλίθιο, όταν φτάνουν στο σημείο να σε χλευάζουν, όταν γίνεσαι περίγελος σε όλη την Ευρώπη, ως χώρα και ως έθνος, όταν ως κατεχόμενος γλείφεις τις μπότες τους, τότε ο πολιτικός κόσμος της χώρας οφείλει σύσσωμος να δίνει απάντηση σε όποιον βέβηλο δεν σέβεται ούτε το στοιχειώδες δικαίωμά σου να θέλεις να ζήσεις, να θέλεις να αναπνέεις» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Σόιμπλε χρησιμοποίησε το προεκλογικό σύνθημα του Μπιλ Κλίντον είναι «η οικονομία ηλίθιε» αλλά αυτό το έλεγε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος θέλοντας να δείξει ότι η καμπάνια του στρέφεται προς τις ανάγκες της αμερικανικής οικογένειας και ότι δεν είναι το Ιράκ, η Μέση Ανατολή και οι Ρώσοι τα κεντρικά θέματα στη σκέψη του αμερικανού πολίτη. Ήταν σύνθημα που έβγαλαν ο Κάλβιν και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, ειδικοί σύμβουλοι σε πολιτικές καμπάνιες» επεσήμανε ο ίδιος. «Ο πολύ σοβαρός κ. Σόιμπλε απέδειξε χθες ότι είναι πολύ ανθέλληνας, μα πολύ ανθέλληνας. Γιατί λέγοντας είναι η εφαρμογή ηλίθιε, ανόητε ήθελε να μας πει ότι μπορούμε να ζήσουμε με τη συνταγή του, ότι μπορούμε να ζήσουμε με τους φόρους και το ασφαλιστικό του, με όσα επιβάλλουν οι δυνάμεις κατοχής» συνέχισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα «όποιος ευθυγραμμίζεται και υπακούει έναν τέτοιο άνθρωπο, όποιος σκύβει το κεφάλι και φιλάει τις μπότες ενός τέτοιου ανθρώπου πραγματικά είναι ηλίθιος. Οι κύριοι αυτοί δεν θέλουν κανένα καλό για τον ελληνικό λαό. Ούτε επιθυμούν να επιστρέψουμε σε μια αξιοπρεπή διαβίωση και ανάπτυξη. Ζητούν από την Ελλάδα να δολοφονήσει τον πληθυσμό της. Ζητούν από την Ελλάδα να πετσοκόψει τις κύριες συντάξεις, να διώξει όλους τους επιστήμονες στο εξωτερικό λόγω ανέχειας και φτώχειας, να κλείσει τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που έχει. Επαναλαμβάνω είναι μειοδότες! Περίγελοι, κουίσλινγκς και πιόνια, όσοι πιστεύουν ότι μπορεί να ζήσει η πατρίδα και ο λαός της κάτω από τέτοιες συνθήκες».

Οι ξένες δυνάμεις διώχνουν τον Τσίπρα

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, ήδη οι ξένες εφημερίδες δείχνουν ότι οι δυνάμεις κατοχής σιγά σιγά διώχνουν τον Τσίπρα για να φέρουν μια οικουμενική κυβέρνηση ή τον Μητσοτάκη, προκειμένου να τα περάσουν όλα. Να εξοντώσουν και να διαμελίσουν τον ελληνικό λαό. Όπως είπε ο ίδιος «ήδη ο Guardian γράφει ότι ο μήνας του μέλιτος για τον Τσίπρα έχει τελειώσει. Το Spiegel λέει ότι δεν ακούγεται και πολύ μαρξιστής και η Die Welt υπογραμμίζει ότι έγινε περίγελος στο Νταβός και ότι τον εξευτέλισε ο επιδέξιος Σόιμπλε».

Όπως είπε ο κ. Τράγκας «δεν είναι μόνο ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τους ΑΝΕΛ αυτό που συμβαίνει. Είναι ντροπή για όλο τον πολιτικό κόσμο, είναι ντροπή για όλους τους δημοσιογράφους, είναι ντροπή για όλους τους επιχειρηματίες, είναι ντροπή για κάθε Έλληνα πολίτη, είναι ντροπή για όσους Έλληνες ζουν στο εξωτερικό και διαβάζουν πως διασυρόμαστε. Αυτοί δεν βοηθάνε, αυτοί δεν δανείζουν, αυτοί είναι χασάπηδες, αυτοί πετσοκόβουν τη ζωή όλων μας. Των δικηγόρων, των γιατρών, των μηχανικών, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, όλων των αγροτών. Μας προσβάλλουν, μας μειώνουν, μας λένε αγράμματους, ανόητους, ηλίθιους. Είναι καιρός να σηκωθούμε, είναι καιρός να εξεγερθούμε. Θέλουν να διαλύσουν τα πάντα. Τη ναυτιλία μας, όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις. Θέλουν να αρπάξουν τα πάντα. Θέλουν να αποξηλώσουν τα εθνικά χαρακτηριστικά της χώρας. Όσο γλείφουμε τις μπότες τους και όσο επιτρέπουμε να μας πατάνε τόσο περισσότερο αυτοί θα το κάνουν».

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα «όσοι πολιτικοί μας μιλάνε πλέον υπέρ του μνημονίου και το εφαρμόζουν δεν καταλαβαίνουν ότι οι ίδιοι συμμετείχαν ως συνυπεύθυνοι και συναυτουργοί στη γενική εξόντωση της χώρας, στον αφανισμό και στην ισοπέδωση της οικονομίας. Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να δουλέψει πλέον με τα capital controls που επέβαλλαν, κανένας Έλληνας δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τους φόρους που επιβάλλουν, καμία κοινωνική ομάδα και καμία τάξη δεν μπορεί να αντέξει την κατοχή, αυτό το ανθρωποκτόνο πείραμα που εφαρμόζουν στην Ελλάδα. Ήδη νιώθουμε όλοι τις δονήσεις του ηφαιστείου, του λαϊκού ηφαιστείου. Πόσα λάθη να κάνει ακόμη ένας λαός που ψηφίζει Δεξιά ή Αριστερά και παίρνει το ίδιο αποτέλεσμα; Πόσο μπορεί αυτή η χώρα να πάει παρακάτω με μειοδότες και δωσίλογους που λένε ότι θα ανακάμψει ξεπουλώντας τα πάντα σε πολυεθνικές που την ξεσκίζουν κάνοντας που και που κάποιες φιλανθρωπίες ή κάποια ανοίγματα εκθειάζοντας την ιστορία της και το λαό της;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ