Κοινωνία

Έως 10 εκατοστά αυτή τη στιγμή το χιόνι στο νομό Λάρισας – Τον παγετό φοβούνται οι αρχές λόγω των υπό του μηδενός θερμοκρασιών!/ Χιονίζει στις περισσότερες περιοχές του νομού – Χιόνι και στη Λάρισα (φωτό).

Από 5 έως 10 εκατοστά κυμαίνεται το ύψος του χιονιού στις περιοχές του νομού Λάρισας το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στο onlarissa.gr, του εντεταλμένου συμβούλου πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρήστου Καλομπάτσιου.

Το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό με την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να αντιμετωπίσει τυχόν φαινόμενα με 12 μηχανήματα που βρίσκονται σε καίρια σημεία του νομού.

Οι φόβοι πάντως για τις επόμενες ώρες δεν έχουν να κάνουν με το ύψος του χιονιού αλλά με τη θερμοκρασία η οποία θα πέσει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, με αποτέλεσμα να προκληθεί παγετός.

Η πρόγνωση καιρού για το νομό Λάρισας σήμερα Δευτέρα: Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -09…04 0C. Στην Λάρισα -03…04 0C.

Η πρόγνωση καιρού για το νομό Λάρισας αύριο Τρίτη: Αναμένονται αραιές συννεφιές, αυξημένες το πρωί στις ορεινές περιοχές, όπου πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10…04 0C. Στην Λάρισα -04…04 0C.

Πηγή: onlarissa.gr

Μεταξοχώρι

Στα… λευκά ξύπνησαν οι περισσότερες περιοχές του νομού Λάρισας ενώ από το πρωί της Δευτέρας χιονίζει και στην πόλη της Λάρισας!
Σύμφωνα με την μετεωρολογική πρόβλεψη για σήμερα στη Λάρισα αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -09…04 0C. Στην Λάρισα -03…04 0C
Δείτε φωτογραφίες από διάφορες χιονισμένες περιοχές του νομού σήμερα:

Γέφυρα Αλκαζάρ - Άγιος Αχίλλιος
Γέφυρα Αλκαζάρ – Άγιος Αχίλλιος

Λάρισα
Λάρισα
Κεντρική Πλατεία ΛάρισαςΚεντρική Πλατεία Λάρισας
Κεντρική Πλατεία Λάρισας

Λιβάδι Ελασσόνας
Λιβάδι Ελασσόνας
Λιβάδι ΕλασσόναςΦάρσαλα
Φάρσαλα
Επαρχία Φαρσάλωνxioni larissa
Λάρισα
ΦάρσαλαΦάρσαλα
Φάρσαλα
ΜεταξοχώριΜεταξοχώρι
Μεταξοχώρι
Νερόμυλοι

onlarissa.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ