Αρχείο

Αμερικανικά και βρετανικά στρατεύματα έτοιμα για στρατιωτική εισβολή στην Λιβύη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο πάνω από 6.000 στρατιώτες  υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, της  Βρετανίας, της  Γαλλίας και της Ιταλίας είναι πανέτοιμα να ξεκινήσουν  στρατιωτική εισβολή στην Λιβύη για να εξαφανίσουν το Ισλαμικό  Κράτος.

Οι ισλαμιστές του ISIS εντωμεταξύ  επιτέθηκαν στον   λιμένα Es Sider  απειλώντας έτσι να διακόψουν ολόκληρη την ροή διακίνησης του πετρελαίου στην Μεσόγειο.

Από την επίθεση επλήγη δεξαμενή πετρελαίου , παίρνοντας φωτιά, όπως επιβεβαίωσαν τοπικοί αξιωματούχοι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη για να αποσπάσουν από τα "χέρια" των τζιχαντιστών  τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίου και άλλα επίκαιρα σημεία .

Περίπου 6.000 Ευρωπαίοι και Αμερικανοί στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων 1.000 Βρετανών , θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από επιθέσεις που έχει σκοπό να σταματήσει την προέλαση της ισλαμικής τρομοκρατικής ομάδας.

Οι Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων , διαθέτουν ειδική μονάδα αναγνωρίσεως ,  για την απόκτηση των κρισίμων πληροφοριών πριν την μεγάλη επίθεση κατά της οργάνωσης των τζιχαντιστών , αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror.

Ο ISIS   εκμεταλλεύεται  τα έσοδα από την διακίνηση του  πετρελαίου στην Λιβύη, και τώρα «επιθυμεί» να κερδίσει  περισσότερο  χερσαίο έλεγχο  στην  χώρα αυτή,  με σκοπό την χρηματοδότηση  νέων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη.

Το τρομοκρατικό δίκτυο στοχεύει τώρα στο διυλιστήριο πετρελαίου Marsa al Breaga , το μεγαλύτερο στην Βόρεια Αφρική.

Αν τζιχαντιστές καταλάβουν  επιτυχώς  αυτό το διυλιστήριο πετρελαίου, που βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Σύρτης και  της Βεγγάζης, θα αποκτήσουν  τον πλήρη έλεγχο του πετρελαίου της χώρας.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Θα «κατέβει» στην Λιβύη η ρωσική «αρκούδα», για να διώξει τα ισλαμικά «τσακάλια»!), είχαμε αναφέρει ότι  1000 Βρετανοί καταδρομείς ετοιμάζονται να αποσταλούν στην χώρα αυτή,  για να βοηθήσουν την κατάσταση με την τρομοκρατία. Πράγμα που υλοποιήθηκε αποδεικνύοντας τα σχέδια των ΗΠΑ και της ΕΕ για την περιοχή.

Η ουσία όμως είναι ότι σε καμία περίπτωση η δύση και ειδικά οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να άφηναν την Ρωσία να « πατήσει πόδι» στην Λιβύη,  μια χώρα με πάρα πολύ μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου.

Επίσης ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου για τους τζιχαντιστές στην χώρα αυτή και τα  άνομα σχέδια τους για επιχειρήσεις τρόμου στην Ευρώπη.

Η ΕΕ τους κοιτά απαθέστατα τόσο  καιρό , ενώ θα έπρεπε να είχε παρέμβει στρατιωτικά να ελέγξει την κατάσταση.

https://youtu.be/zcsdq-nWPyM&w=700

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...