Σε «Ράκκα» μετατρέπουν την Ελλάδα: «Αλλάχ ακμπάρ» και ξύλο από ισλαμιστές σε πολίτες (φωτό)

Δημοσίευση: 8 Δεκεμβρίου 2015, 1:58 μμ

της Μαρίνας Νικολάκη

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Δημοκρατία» ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα ξέσπασμα ενός μουσουλμάνου, που προκαλούσε μαινόμενος ζημιές στις πόρτες και τα τζάμια του βαγονιού κατά την διάρκεια της διαδρομής και φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» επιτέθηκε κατά των επιβατών που τον παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι. Μάλιστα ο αρθογράφος παρουσιάζει και φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα σπασμένα τζάμια της πόρτας, όπου είναι ευδιάκριτη η στάμπα με το αίμα που άφησε στον σιδερένιο στύλο ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου.

Ακολουθεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα υπό τον τίτλο… «Το τρενάκι του τρόμου»: Την Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο είδα τα εξής: Για την ακρίβεια, η ώρα ήταν 12.15 (περίπου).


Δύο νεαροί στεκόταν όρθιοι στο βαγόνι όπου βρισκόμουν και ήταν σχεδόν γεμάτο με επιβάτες. Ο ένας εκ των δυο μιλούσε στο κινητό ιδιαιτέρως χαμηλόφωνα. Μόλις ο συρμός έφυγε από τον σταθμό Βικτώρια, ο νεαρός έκλεισε το τηλέφωνο, το έβαλε στην τσέπη του, άρχισε να κραυγάζει: «Αλλάχ Ακμπάρ» και λοιπά στα αραβικά και βάρεσε δυο γροθιές στα τζάμια της πόρτας του βαγονιού. Μία με το ένα χέρι και μία με το άλλο.

Ήταν τόσο δυνατές, που έκαστη έσπασε το αντίστοιχο τζάμι που στόχευε ο μαινόμενος Άραβας. Λόγω της πικρής εμπειρίας που έχει ο πλανήτης από τους ισλαμιστές, ήταν αναπόφευκτο να υποθέσω, μόλις άκουσα τους αλαλαγμούς του φουρκισμένου νεαρού, ότι απείχαμε ελάχιστο από τη μεγάλη λευκή λάμψη μια έκρηξης.

Φως, θέρμη, μπουμ και εξαΰλωση. Άδοξο και άχαρο φινάλε θα ήταν… Περιέργως και… ευτυχώς, ο λυσσασμένος νέος δεν φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά καλούδια πάνω του. Άρχισε να περιφέρεται στο βαγόνι με ματωμένα χέρια, που είχαν ανοίξει από τις γροθιές στα τζάμια της πόρτας. Με τις απότομες κινήσεις του πήρε παραμάζωμα τα ματογυάλια ενός κυρίου που τον κοιτούσε αποσβολωμένος. Ο εν εξάλλω ευρισκόμενος μουσουλμάνος πήγε να του επιτεθεί! Τον συγκράτησε ο συνοδός του και εξήλθαν του συρμού σχεδόν αμέσως. Όλο το περιστατικό διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Αν είσαι εκεί, παρών, το βλέπεις σαν σε αργή κίνηση. Οι επιβάτες που έμεινα στο βαγόνι παρέμειναν για πολλή ώρα, ακόμα και μετά την κάθοδο των Αράβων από το τρένο, ακίνητοι, λες και πόζαραν για φωτογράφιση. Δύο κυρίες που είχαν έρθει στην Αθήνα από πόλη της περιφέρειας, υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους και στους παρευρισκομένους ότι δεν πρόκειται να επισκεφτούν ποτέ ξανά την Αθήνα. Η κρατική κυριαρχία δεν ασκείται πια στην Ελλάδα και άπαντες οι ενδιαφερόμενοι να την καταλύσουν το έχουν πάρει μυρωδιά. Νιώθετε τυχεροί όταν προλαβαίνετε κάποιον από τους τελευταίους συρμούς του ΗΣΑΠ; Καλύτερα να αλλάξετε γνώμη…mousoulmanoi-athina

 • Ουρανοδρόμος

  Κάποια φορά ο Ιησούς επισκέφθηκε την πόλη Γέργεσα με πλοιάριο. Εκεί τον συνάντησε ένας άνθρωπος (στο Ματθ. 8,28 αναφέρονται δύο άνθρωποι) με πνεύμα ακάθαρτο που κατοικούσε στα μνήματα (που ήταν τότε μέσα σε σπηλιές). Ούτε και οι αλυσίδες μπορούσαν να τον συγκρατήσουν, επειδή πολλές φορές είχε σπάσει τις αλυσίδες και τα δεσμά είχε συντρίψει, και κανείς δεν είχε τη δύναμη να τον δαμάσει. Και νυχθημερόν γύριζε στα μνήματα και τα βουνά, κραυγάζοντας και καταπληγώνοντας τον εαυτό του με πέτρες. Και όταν είδε τον Ιησού (τον μοναδικό αυτόν γιατρό ψυχών και σωμάτων), να έρχεται από μακριά, έτρεξε και τον προσκύνησε και αφού φώναξε με μεγάλη κραυγή, του λέει: «Τι σχέση έχω εγώ με σένα, Ιησού, γιε του Θεού του Υψίστου; Σε εξορκίζω στο Θεό, μη με βασανίσεις». Γιατί ο Χριστός τού έλεγε: «Βγες ακάθαρτο πνεύμα από τον άνθρωπο». Και τον ρωτούσε ο Ιησούς: «Ποιο είναι το όνομά σου;» Και απάντησε αυτό και είπε: «Λεγεώνα με λένε, γιατί είμαστε πολλοί» (Λεγεώνα ήταν στρατιωτικό σώμα από 6.000 περίπου πεζούς και 300 ιππείς).

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ.

  Τα ίδια δαιμόνια που ταλαιπωρούσαν τους ανθρώπους τόσες χιλιάδες χρόνια, τα ίδια τους ταλαιπωρούν και σήμερα παίρνοντας δικαιώματα από την αποστασία μας από τον Τριαδικό μας Θεό. Δεν έχουν σημασία οι μουτσούνες που φοράνε. Σατανικές Λεγεώνες είναι, οι οποίες ωστόσο φρίττουν ακόμα και με το όνομα του Χριστού μας. Γι’ αυτό η Ευχή του Ιησού ας είναι διαρκής στα χείλη και στην καρδιά μας και ας θεωρούμε μεγαλύτερη ζημιά να έχουμε ξεχάσει στο σπίτι το κομποσκοίνι μας, παρά το πορτοφόλι, ή τα κλειδιά μας.

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ Χ.Ο.

   Αδελφέ μου,

   η παραίνεσή σου για «την Ευχή του Ιησού στα χείλη, διαρκώς, και το κομποσχοίνι μαζί μας» είναι σωτήρια, γιατί η Αδιάλειπτη – ει δυνατόν – προσευχή στον Κύριό μας, γίνεται Θεία Προστασία και Σκέπη των Χριστιανών Ορθοδόξων παντού και πάντοτε!!!
   Είναι το Ισχυρότερο Πνευματικό μας Όπλο – Καιρός καλεί, να το χρησιμοποιούμε σήμερα περισσότερο από ποτέ…
   Αμήν, γένοιτο!
   Κατερίνα Χ.Ο.

 • +ΘΕΟΛΟΓΟΣ

  28. Και ελθόντι αυτώ εις το πέραν εις την χώραν των Γεργεσηνών υπήντησαν αυτώ δύο δαιμονιζόμενοι εκ των μνημείων εξερχόμενοι, χαλεποί λίαν, ώστε μη ισχύειν τινά παρελθείν δια της οδού εκείνης.
  29. Και ιδού έκραξαν λέγοντες•
  τι ημίν και σοι, Ιησού υιέ του Θεού; Ήλθες ώδε προ καιρού βασανίσαι ημάς;
  30. Ην δε μακράν απ΄ αυτών αγέλη χοίρων πολλών βοσκομένη.
  31. Οι δε δαίμονες παρεκάλουν αυτόν λέγοντες• ει εκβάλλεις ημάς, επίτρεψον ημίν απελθείν εις την αγέλην των χοίρων.
  32. Και είπεν αυτοίς• υπάγετε.
  Οι δε εξελθόντες απήλθον εις την αγέλην των χοίρων•
  και ιδού ώρμησε πάσα η αγέλη των χοίρων κατά του κρημνού εις την θάλασσαν και απέθανον εν τοις ύδασιν.
  33. Οι δε βόσκοντες έφυγον, και απελθόντες εις την πόλιν απήγγειλαν πάντα και τα των δαιμονιζομένων.
  34. Και ιδού πάσα η πόλις εξήλθεν εις συνάντησιν τω Ιησού, και ιδόντες αυτόν παρεκάλεσαν όπως μεταβή από των ορίων αυτών.
  Και εμβάς εις πλοίον διεπέρασε και ήλθεν εις την ιδίαν πόλιν.

 • Spyros Spyropoulos

  Απιστευτα πραγματα,κι’ομως αληθινα!!! Γεμισαμε ισλαμικα σπουπιδια,τα οποια δεν προκειται να ξεφορτωθουμε……..

  • Ελληνας

   Στην Κύπρο λένε: μας έχουν μείνει αγγονί!

 • Έλεος

  Μα δεν βρέθηκε μέσα στο τρένο ένα παλικάρι να σαπίσει στο ξύλο το ισλαμοτέρας που ξέρει να καταστρέφει την δημόσια περιουσία μας με το έτσι θέλω!Να πάει στην σκατοχώρα του να το παίξει έτσι τρελός και θα έβλεπε την τιμωρία!Θα του έκοβαν το χέρι στην στιγμή!

 • XrysAetos_9

  Κανένας άντρας Έλληνας χριστιανός να τον συλλάβει επιτόπου δεν υπήρχε εκεί;;
  όχι μόνο για βανδαλισμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας(γυαλιά κυρίου), αλλά και ως πιθανό τζιχαντιστή.