Τουρκική προβοκάτσια εναντίον της Ελλάδος με θύματα τους Σύρους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 1 Αυγούστου 2015, 5:49 μμ

Η Τουρκία κατηγορεί την  Ελλάδα για «επιθέσεις» σε Σύρους  μετανάστες που έρχονται από τα τουρκικά παράλια!


Κατηγορείται απροκάλυπτα  η  Ελλάδα από το τουρκικό « βαθύ κράτος», μέσω του  τύπου είτε για υπόθαλψη , είτε για απευθείας επιθέσεις «αγνώστων ενόπλων ομάδων», σε ανυποψίαστους Σύρους πρόσφυγες που διέρχονται το Αιγαίο  Πέλαγος για να μεταβούν στην  Ελλάδα και την Ευρώπη στην συνέχεια.

Το τουρκικό ολοένα και αυξανόμενο θράσος εναντίον της Ελλάδος, αυτήν την δεδομένη στιγμή υποκρύπτει , ένα πολύ μεγάλο παρασκήνιο, που αποτελεί  σίγουρα μέρος μιας καλοστημένης προπαγάνδας  κατασυκοφάντησης « της χώρας μας .  

ÓêÜöïò ôïõ Ëéìåíéêïý øÜ÷íåé ãéá äñáðÝôåò áëëïäáðïýò .  Ôá îçìåñþìáôá êáé õðü áäéåõêñßíéóôåò áêüìç óõíèÞêåò, äñáðÝôåõóáí 17 ëáèñïìåôáíÜóôåò, ðïõ êñáôïýíôáí óôï ÊË´ ÔìÞìá ÊñÜôçóçò Áëëïäáðþí óôçí Çãïõìåíßôóá, ðïõ óôåãÜæåôáé óå ÷þñï ôïõ Ëéìåíáñ÷åßïõ óôï êÝíôñï ôçò ðüëçò. ÌåôÜ áðü êéíçôïðïßçóç ôçò áóôõíïìßáò óõíåëÞöèçóáí ïé 11 áðü áõôïýò , ÄåõôÝñá 1 Ïêôùâñßïõ 2012 . ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÇËÉÁÓ ÌÁÊÏÓ

Σε μία ανάλυση το τελευταίο διάστημα από το τμήμα αναλύσεων της ιστοσελίδας μας pentapostagma.gr και λαμβάνοντας υπόψη την «υπερδραστηριοποίηση»( με πλήθος περιστατικών , όπως την σημερινή σύλληψη Γαλλίδας τουρκικής καταγωγής  κατασκόπου στην  Ρόδο )  Τούρκων κατασκόπων , οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι οι Τουρκομογγόλοι  ετοιμάζουν σχέδιο τύπου «Ίμια» χωρίς να επαναλάβουν κατά ανάγκη την ίδια τακτική σε κάποιο ελληνικό νησί. Αναμένεται  τουρκικό «αιφνιδιαστικό κτύπημα» που παραπέμπει σε υβριδικό πόλεμο  σε  απροσδιόριστο προς το παρόν χρονικό διάστημα σε ελληνικό νησί με την δημιουργία «τετελεσμένων γεγονότων» με σκοπό να αιφνιδιαστεί η ελληνική πολιτική ηγεσία ( η οποία διαπραγματεύεται το μέλλον της χώρας) και να  υποκύψει στις «τουρκικές ορέξεις» περί  «συνεκμετάλλευσης» του Αιγαίου και των τεράστιων κοιτασμάτων, τα οποία «συζητούνται» να εισέλθουν στο περίφημο ταμείο αποκρατικοποιήσεων   .

Επαναλαμβάνουμε ότι το τουρκικό «κτύπημα» σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα είναι «υβριδικού τύπου»  με την χρησιμοποίηση πιθανότατα  κάποιων «φουκαράδων» μεταναστών , ειδικών δυνάμεων , ίσως και μεροκαματιάρηδων «ψαράδων», αλλά σίγουρα  κατασκόπων της ΜΙΤ η οποία « οργώνει» στην κυριολεξία  τα ελληνικά νησιά ειδικά το τελευταίο διάστημα.


 Υπενθυμίζουμε πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο (  ΚΙΝΔΥΝΟΣ- Τοποθετούν συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου «Koral» απέναντι από τα νησιά μας οι Τούρκοι), σύμφωνα με το οποίο αποφασίστηκε η απόκτηση και τοποθέτηση χερσαίων συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου CORAL, στις μικρασιατικές ακτές απέναντι από τα νησιά μας,  για λογαριασμό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας!

Για πρώτη φορά η Τουρκία αποκτά  ένα ολοκληρωμένο  σύστημα ηλεκτρονικών πληροφοριών ( εντοπισμού , καταγραφής , ραδιοσυχνοτήτων)  SIGINT, καθώς και ένα σύστημα ηλεκτρονικών παρεμβολών μεγάλης εμβέλειας , εναντίον της χώρας μας. Το γιατί «απαντάται» μόνο σε πολεμικά σενάρια κατάληψης «συγκεκριμένου στόχου» που αφορά έδαφος με παράλληλη διενέργεια  πολεμικών επιχειρήσεων  καταδρομικού χαρακτήρα !!!  

Στο άρθρο της  τουρκική εφημερίδα hurriyetdailynews.com, αναφέρει ότι «  oι μετανάστες που προσπαθούν να αποπλεύσουν  από την Τουρκία (!) για την Ελλάδα,  δέχονται επιθέσεις από ενόπλους  οι οποίοι προσπαθούν  να τους εμποδίσουν να φτάσουν στην Ευρώπη, σύμφωνα με πολλές  πηγές».

elakt

Για του λόγου το αληθές , οι Τούρκοι οι οποίοι έχουν «ανοίξει» εργολαβία μεταφοράς με το αζημίωτο των Σύρων μεταναστών, προβάλουν  εκθέσεις της  υπηρεσίας προσφύγων του ΟΗΕ, όπως αυτή της  31 Ιουλίου, η οποία αναφέρει ότι οι υποδομές στην Ελλάδα είναι πολύ φτωχές για τις ανάγκες των 109.000 μεταναστών που έφτασαν στη χώρα φέτος, και  προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο, τη φτώχεια και τις διώξεις.

Η συνέχεια έχει ακόμη πιο πολύ ενδιαφέρον,  διότι τονίζεται  ότι « μια διεθνής ΜΚΟ, που δεν την  κατονομάζει (!!) έχει ξεκινήσει έρευνα μετά από πλήθος μαρτυριών  που ανέφεραν επίθεση καθ ‘οδόν από την Τουρκία  προς την Ελλάδα, σε Σύρους πρόσφυγες αναφέροντας  ότι  τους λήστεψαν παίρνοντας χρήματα, αλλά  ακόμη και τους  κινητήρες από τα σκάφη τους».

Η ΜΚΟ αναφέρει ότι υποπτεύεται την συμμετοχή «συμμοριών της μαφίας», δεν διευκρινίζει όμως ποιας εθνικότητας είναι τα μέλη που την απαρτίζουν..

Αναφορές για επιθέσεις εναντίον μεταναστών αναφέρονται στο ελληνικό νησί της Λέσβου στο ανατολικό Αιγαίο, τονίζει η τουρκική εφημερίδα.!!!

«Η Διεθνής Αμνηστία και άλλες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανειλημμένα καταγγείλει την κακή μεταχείριση των μεταναστών στην Ελλάδα, με αναφορές που παραπέμπουν σε περιστατικά στα  οποία ξυλοκοπήθηκαν και εκφοβίστηκαν  μετανάστες , σε μια προσπάθεια να «πειστούν»  να επιστρέψουν στην Τουρκία», γράφει η hurriyetdailynews.com επικαλούμενη  κάποια με το όνομα Έφι Λατσούδη που ανήκει σε μια ΜΚΟ με την επωνυμία «Village All Together» και δηλώσεις της στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών, στις 31 Ιουλίου κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να παράσχει «επείγουσα και ισχυρή» υποστήριξη στην Ελλάδα για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης, καταλήγει το δημοσίευμα.

syria

Πρόκειται για έντεχνη προβοκατόρικη προσπάθεια της Άγκυρας , που ελέγχει και διακινεί χιλιάδες πρόσφυγες, αποκομίζοντας εκατομμύρια δολάρια, προς το ελληνικό έδαφος , κατηγορώντας την χώρας  μας εμμέσως πλην σαφώς για «ανικανότητα»  φύλαξης του Αιγαίου Πελάγους , το οποίο θα το προστάτευε  «καλύτερα» η τουρκική ακτοφυλακή!!!