Οκτώ στους δέκα πολίτες αξιολογούν θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης!

Δημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2015, 1:00 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 16, 2015 στις 6:55 μμ

kybernhsh

Μια δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, που δείχνει υπέρ του δέοντος ευχαριστημένη την κοινή γνώμη από τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης, δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών».


Οκτώ στους δέκα πολίτες (81,5%) αξιολογούν θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη, λοιπόν, πανελλαδική δημοσκόπηση.

Ειδικότερα, στο ερώτημα αν η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με σωστό ή λάθος τρόπο, 58% απαντούν «με σωστό» και 23,5% «με μάλλον σωστό». Ποσοστό 14% διαφωνούν με τους χειρισμούς και 4,3% δεν απαντούν. Αισιόδοξοι ως προς το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, δηλώνουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 79,7% έναντι 13,4%, που εκτιμούν ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε ρήξη.

Στην ερώτηση για την αποτίμηση των πολιτών σε ό,τι αφορά τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης, 56,1% απαντούν «θετικά» και 27,5% «μάλλον θετικά». Αρνητικά αξιολογούν το έργο των πρώτων ημερών της κυβέρνησης οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 13,2%.

Για δε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, 81% επιλέγουν θετικά σε αντίθεση με 13,4% που προτιμούν την επιστροφή στη δραχμή. Ποσοστό 5,4% των πολιτών δεν απαντούν.


Μακάρι να συνεχίσει το ίδιο θετικό κλίμα και στο μέλλον…