Αδίστακτος τρομοκράτης μεταμορφώνεται σε τραβεστί….!

Δημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2014, 8:59 μμ | Ανανέωση: Ιανουάριος 10, 2014 στις 9:12 μμ

 JIHADIST CALENDAR  2014 (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)


Jihadist Calendar 2014

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Την Παρασκευή το απόγευμα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Syrian Truth, δημοσίευσε   φωτογραφίες από εκτελεστή της τζιχαντιστικής οργάνωσης Al Nosra. Ο Εμίρης της θυγατρικής της Al Qaida στη Συρία,  συνελλήφθη στην περιοχή Jousieh , λίγο πριν περάσει τα σύνορα για το Λίβανο. Όλα τα check point του αραβικού συριακού στρατού βρίσκονται αυτές τις μέρες σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής. Σκληρά στελέχη και μέλη της Αl Nosra φυγαδεύονται από την πόλη της Ράκκα όπου τον έλεγχο έχουν πάρει οι ανταγωνιστικές τους ομάδες, ISIL και Ahrar Alsham μετά από «αδερφοκτόνες» μάχες.

Ο αδίστακτος τρομοκράτης είχε καταφέρει να περάσει πολλά check point έχοντας τραβεστοποιηθεί. Δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποψίες για την σεμνή μουσουλμάνα λόγω του πολύ έντονου μακιγιάζ .  Στο τελευταίο φυλάκιο πριν τα συρολιβανέζικα σύνορα, το οποίο είναι και το πιο επανδρωμένο, της ζητήθηκε  σωματικός έλεγχος στον ειδικό θάλαμο. Εκεί διαπιστώθηκε η ίδια μέθοδος διαφυγής που είχε χρησιμοποιηθεί και από «αντάρτες» που δραπέτευαν αό το Αl Qousseir!

Ίσως  με αυτήν την  τολμηρή, σκανδαλοθηρική εμφάνιση   οι τζιχαντιστές  να   γίνουν ανεκτικοί στους LGTB (διεθνής όρος για Lesbian/Gay/Transexual/Bysexual)!


Jihadist Calendar 2014

Jihadist Calendar 2014

 

Al Quisseir
Jihadist Calendar 2013

Al Quisseir
Jihadist Calendar 2013

Al Quisseir
Jihadist Calendar 2013