Ελλην και μη λατρεύων την Βασίλισσα των Αγγέλων και την Δέσποινα του κόσμου είναι αδύνατον.

Δημοσίευση: 28 Οκτωβρίου 2013, 2:14 μμ

Ελλην και μη λατρεύων την Βασίλισσα των Αγγέλων και την Δέσποινα του κόσμου είναι αδύνατον.
Σίγουρα πρόκειται για ξέβρασμα των εγκάτων του Αδη και δούλο του εκτρώματος,του ψεύτη ανθρωποκτόνου σατανά και τούτο χωρίς καμμία εμπάθεια αλλά με λύπη.
Η Ελλάδα είναι τόσο άρρηκτα ενωμένη με την Θεοτόκο που ακόμα και η ειδωλολατρική έφεση και στάση στην π.Χ εποχή στους μη φιλοσοφούντας εν τω σπερματικώ λόγω προεικόνιζε και προετοίμαζε ήδη αυτήν την αγάπη και λατρεία που θα επακολουθούσε στο Πάναγνο και Πανύμνητο Πρόσωπο της Παναγίας μας.


Καθότι η Α-θηνά(η μη φανερωμένη),η ΄΄θεά΄΄της σοφίας,η παρθένος,η αρχιστράτηγος των Ελλήνων,η ΄΄θεά΄΄του ελέους, λαμβάνει υπόσταση και ένωση μετά των Ελλήνων στην Φανερωμένη Θεοτόκο,την Μητέρα της Σοφίας και του Λόγου,στην Αειπάρθενο,στην Υπέρμαχο Στρατηγό των Ελλήνων,στην Ελεούσα Πάναγνο,στην Παναγία μας.
Και ο Απόστολος Ευαγγελιστής Λουκάς,ο Ελλην ζωγράφος και ιατρός λάτρεψε τόσο πολύ την Μητέρα των ανθρώπων και την Βασίλισσα των Αγγέλων που πρώτος αυτός αποτύπωσε την Αγία της Εικόνα στο ρουν της Ιστορίας και κοσμεί εν λαμπρότητι και άρρητη χαρά την Εκκλησία μας εις την οποία βρίσκουν αναπαυση  εκ. ψυχές ανά τους αιώνες.
Οταν η Θεία Σκέπη της Υπέρμαχου Στρατηγού σκεπάζει τα τέκνα της Μαχόμενης Εκκλησίας ποιός θα τολμήσει να τα ακουμπήσει;;;

Ας βουβαθεί για πάντα κάθε βλάσφημο στόμα και ας αφανισθούν πάντες οι σατανόδουλοι αντίχριστοι και οι ΄΄εθνικόφρονες ΄΄υπηρέτες του σκότους με τις ψευδοπαρελάσεις τους από την Ελλάδα καθότι ήδη η Βασίλισσα ετοιμάζεται να φανερώσει ξανά την Απροσμάχητη Σκέπη Της για άλλη μία φορά με συνταρρακτικό τρόπο που θα τρέμει όλος ο πλανήτης.
Και αν η Βασίλισσα είναι Ετοιμη να επέμβει, ποιός μπορεί να αντισταθεί;;;
Ευχής έργο είναι να δουν πάντες την εν τω Υιώ και Θεώ των παντων, Δόξα Της…
καθότι ΄΄αρθήτω ο ασεβής η να μη ειδή την δόξα του Θεού΄΄.
Οδυσσέας Ντάκουλας.