ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 2013

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2013, 1:21 πμ1) ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ: «Θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013» 


2) Λόγια Γέροντος «Μοναχού»:
α) …Σ’ αυτό το ευλογημένο μέρος, την Ελλάδα, που τόσο πολύ λάτρεψε τον Μονογενή Μου, μα αγνοεί την ύπαρξή Μου, θα έρθει το πρώτο κακό. Ένα κακό που Εγώ θα επιτρέψω, για να καθυστερήσω τα διαβολικά τεχνάσματα των οπαδών του Εωσφόρου. Δεν θα αφήσω να καταστρέψουν τελείως τη χώρα που μέχρι τώρα Με δοξολογούσε. Πριν θελήσουν να της δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, Εγώ θα αποτρέψω τα σχέδιά τους. Και όλοι θα καταλάβουν πόσο Εγώ σας στηρίζω…

β) …αναζητήστε το Πανάγιο Πνεύμα και αφήστε το να σας πλημυρήσει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ (σ.σ.: Κυριακή 23/6/2013), ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ, όχι μόνο στην πατρίδα σας, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

3) Μαρτυρία προσκυνητή του Παπα Γιάννη Καλαίδη:

«Ο παπά-Γιάννης όσο κι αν προσπαθούσα να τον πιάσω στον ύπνο δεν μου έλεγε ποτέ τίποτε σχετικό με την ημερομηνία παράδοσης της Πόλης. Επέμενα διαρκώς και προσπαθούσα να τον πετύχω χαλαρό, σε ανύποπτες στιγμές αλλά η αδιάπτωτη Χάρις δεν του επέτρεπε να μου αποκαλύψει τίποτε σχετικό. Μετά από καιρό όμως έμαθα μέσω άλλου γνωστού ότι του απεκάλυψε ότι «την Πόλη θα την πάρουμε την χρονιά που το Πάσχα θα πέσει 5 Μαΐου»! 


4) Όραμα ηλικιωμένης γυναίκας η οποία ζει εν παρθενία για πολλά χρόνια, απομονωμένη από τον κόσμο (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, κλπ), στην περιοχή της Κέρκυρας, το οποίο διηγείται στον ανηψιό της:

– “Θεία θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι;”

– “Ναι, τα έχουν κανονίσει όλα γιατί τους βοηθάνε οι Γερμανοί δεν ξέρω όλα τα έχουν κανονίσει θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατο τους……πλοία μεγάλα γκριζοκόκκινα βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους, κλάματα και βογγητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία, σύντομα μέχρι να ξημερώσει πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει, κόκκινο το αιγαίο και ο ουρανός και στην Αγιά Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί, τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο! 9 ! να το θυμάστε το 9! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκιά θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. 50.000.000 οι νεκροί της.”

Τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ είναι λίγο ως πολύ γνωστά σε όλους: 
«Θα σας βάλουν δυσβάσταχτο φόρο, αλλά δε θα προλάβουν να τον εισπράξουν» κλπ. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ». Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η (ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ) ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ!