Οργίασε η Τούρκικη αεροπορία ….Τα πήραν στο κρανίο στο ΓΕΕΘΑ !

Δημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2013, 11:16 μμ Σε μια χρονικά στιγμή που η Ελλάδα προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, τα καύσιμα να στερεύουν και να δίνωνται με το σταγονόμετρο ,για τα ανταλακτικά να χρειάζεται ΚΥΣΕΑ οι Τούρκοι έστειλαν 13 μαχητικά αεροσκάφη  ,ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου και  ένα επιθετικό ελικόπτερο !


Τομέας επιχειρήσεων όλο το Αιγαίο οπλισμένα τα αεροσκάφη επιχειρούν εικονικούς βομβαρδισμούς  με ελαφρότερα άοπλα σε ρόλο καταδίωξης!!!

Στο ΓΕΕΘΑ τα πήραν στο κρανίο και προειδοποιούν  σε όλους τους τόνους και σε όλα τα κλιμάκια …Αν συνεχίσουμε να δεχόμαστε  την επίθεση »φιλίας των Τούρκων» κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί σε κάποια δεδομένη στιγμή !

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι στο ΑΤΑ μιλάνε για ποσοτική αλλά ποιοτική αναβάθμιση των Τούρκικων σχηματισμών !

Όλο το Αιγαίο δεχόταν τα κύματα του Τούρκικου τσαμπουκά …Αν κάποια φορά γίνει κάποιο ατύχημα δεν θα ειναι τυχαίο και μάλιστα η οργή των Στρατιωτικών είναι έτοιμη να εκραγεί !

Σύσκεψη στο υπόγειο και οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ έδειχναν προβληματισμένοι …Το σίγουρο θα υπάρχει αντίδραση και θα είναι άμεση …Πώς με ποιο τρόπο θα αναμένουμε !
Για την Ιστορία αναφέρουμε οτι  οι Τούρκικες παραβιάσεις και παραβάσεις με οπλισμένα και μη μαχητικά στο πίνακα ποιο κάτω!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   : 3 (13 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 & 1 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 15
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    : 6

ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : –
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
http://www.veteranos.gr/