Ιός Έμπολα: Το απόλυτο σχέδιο δημιουργίας Βιολογικού Όπλου της Παγκόσμιας Ελίτ (Μέρος Α’)

Δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2012, 9:59 μμ

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει στο pentapostagma.gr ότι υπάρχουν (αλλά και μπορούν να ανακαλυφθούν) φονικοί ιοί που θα οδηγήσουν στην απόλυτη βιολογική καταστροφή.. 

Όμως, ο ιός Ebola – ένας μυστηριώδης ιός με εξαιρετικά φονικά και μεταλλασσόμενα στελέχη – ίσως αποτελέσει το επιστέγασμα των προσπαθειών των παγκόσμιων ελίτ για τη πραγματοποίηση του σχεδίου απομείωσης του πληθυσμού της γης…

O ιός Ebola εμφανίστηκε μυστηριωδώς  το 1976 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό και επανεμφανίζεται σποραδικά στη συγκεκριμένη περιοχή δίχως να υπάρχει εξήγηση.
Οι επαγγελματίες υγείας πιστεύουν ότι η βρώση πιθήκων που είναι μολυσμένοι με τον ιό Εbola αποτελεί τη πρωταρχική δίοδο μετάδοσης. Η επιστημονή κοινότητα, όμως, δεν έχει επίσημη γνώση για τα βιολογικά χαρακτηριστικά του ιού και έτσι η γνώση για τον τρόπο μετάδοσης είναι απλώς υποθετική και στηρίζεται κατά μεγάλο μέρος σε εικασίες…
Σύμφωνα με το Wikipedia.org τα πέντε υποείδη του ιού Έμπολα είναι τα εξής:Ιός έμπολα του Zaire (ZEBOV) 

Είναι γνωστός και ως ιός Zaire. Ο ιός ZEBOV εμφανίζει τον υψηλότερο δείκτη θνησιμότηταςανά ασθενή από όλους τους τύπους ιών έμπολα, και φτάνει έως το 90% σε ορισμένες επιδημίες του και έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ένα μέσο όρο θνησιμότητας ανά περιστατικό της τάξης του 83% για 27 έτη. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι έχουν ξεσπάσει περισσότερες επιδημίες του ιού Zaire σε σύγκριση με τους υπόλοιπους τύπους της κατηγορίας ιών Έμπολα..

Ιός έμπολα του Σουδάν (SEBOV) 

Όπως και ο ιός Zaire, ο SEBOV εμφανίστηκε το 1976 και οι επιστήμονες υπέθεσαν ότι ήταν ταυτόσημος με το υποείδος Zaire. Ο Sebov εικάζεται ότι πρωτοεμφανίστηκε σε εργάτες εργοστασίου βάμβακα στη Nzara, του Sudan, ενώ παράλληλα καλύπτεται με πέπλο μυστηρίου ο τρόπος μετάδοσής του καθώς τα τοπικά είδη ζώων και εντόμων δεν βρέθηκαν θετικά στον ιό. Οι μέσοι δείκτες θνησιμότητας για τον ιό SEBOV ήταν 54% το 1976, 68% το 1979, και 53% το 2000 και το 2001.

Ιός έμπολα Reston (REBOV) 

O REBOV ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια έξαρσης του ιού του αιμορραγικού πυρετού (SHFV) σε είδος μακάκων που τρώνε καβούρια στα Εργαστήρια Hazleton (πλέον ονομάζονται Covance) το 1989. Από την αρχική εστία στο Reston, της Βιρτζίνια, έχει βρεθεί έκτοτε σε μη-ανθρώπινα πρωτεύοντα θηλαστικά στην Πενσυλβάνια, του Τέξας και στη Σιένα της Ιταλίας. Σε κάθε περίπτωση, τα μολυσμένα ζώα είχαν εισαχθεί από την εγκατάσταση στις Φιλιππίνες όπου ο ιός είχε μολύνει και τους χοίρους  Παρά την ιδιότητά του ως οργανισμός Επιπέδου 4 και την εμφανή παθογένεια του στους πιθήκους, ο REBOV δεν προκάλεσε νόσο στους εργαζόμενους που εκτέθηκαν στον ιό στο εργαστήριο.

Ebolavirus της Ακτής Ελεφαντοστού (CIEBOV)

Αναφέρεται, επίσης και ως Ebolavirus του δάσους Τάι από την αγγλική ονομασία της τοποθεσίας, «Ακτή Ελεφαντοστού», και ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά ανάμεσα στους χιμπατζήδες του δάσους Τάι στην Ακτή του Ελεφαντοστού, στην Αφρική, το 1994.

Νεκροψίες έδειξαν ότι το αίμα εντός της καρδιάς ήταν καφέ. Δεν παρατηρήθηκαν εμφανή σημάδια για τα υπόλοιπα όργανα και μία νεκροψία έδειξε ότι οι πνεύμονες είχαν γεμίσει με αίμα.

Μελέτες των ιστών που ελήφθησαν από τους χιμπατζήδες έδειξαν αποτελέσματα παρόμοια με τα ανθρώπινα περιστατικά κατά τη διάρκεια των κρουσμάτων του Έμπολα το 1976 σε Ζαΐρ και Σουδάν.

Bundibugyo Ebolavirus (BEBOV)

Στις 24 Νοεμβρίου 2007, το Υπουργείο Υγείας της Ουγκάντα ​​επιβεβαίωσε την εμφάνιση κρούσματος του Ebolavirus στην Περιφέρεια Bundibugyo. Μετά την επιβεβαίωση των δειγμάτων που ελέγχθηκαν από τα Εθνικά Εργαστήρια Αναφορά των Ηνωμένων Πολιτειών CDC, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιβεβαίωσε την παρουσία του νέου είδους του ιού Έμπολα. Στις 20 Φεβρουαρίου 2008, το Υπουργείο Υγείας της Ουγκάντα ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της επιδημίας στην Bundibugyo, με το τελευταία μολυσμένο άτομο να αποθεραπεύεται και να λαμβάνει εξητήριο στις 8 Ιανουαρίου 2008. Επιδημιολογική μελέτη που διεξήχθη από τον ΠΟΥ και το ​​Υπουργείο Υγείας της Ουγκάντα κατέδειξε ότι υπήρχαν 116 επιβεβαιωμένα καθώς και πιθανά κρούσματα του νέου είδους ιού Έμπολα και ότι η επιδημία είχε ποσοστό θνησιμότητας 34% (39 θάνατοι).


Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, μία απρόσμενη επιδημία του ιού Έμπολα ξέσπασε σκοτώνοντας 14 άτομα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης  Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο Υγείας της Ουγκάντα συνεργάστηκαν ώστε να καταφέρουν να ελέγξουν την απρόσμενη έξαρση.. 

Ο Πρόεδρος της Uganda Yoweri Museveni προέβη σε επίσημη ανακοίνωση προειδοποιώντας τους πολίτες της χώρας: 

“Κάνω έκκληση σε εσάς να βρίσκεστε σε επαγρύπνηση. Αποφύγετε τις χειραψίες και αποφύγετε την ελευθεριότητα καθώς οι συγκεκριμένες ασθένειες μπορούν επίσης να μεταδοθούν και μέσω του σεξ’’.

Ο Δρ. Paul Roddy, των Ιατρών χωρίς Σύνορα (Medecins Sans Frontieres (MSF), επιβεβαιώνει ότι η έξαρση του ιού έμπολα βρίσκεται στην Ουγκάντα σε σταθερή κατάσταση, όμως τονίζει ότι μία έτερη επιδημία  θα μπορούσε να ξεσπάσει σε άλλη τοποθεσία. 

Οχτώ ημέρες αργότερα, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό, ενα νέο στέλεχος του ιού Έμπολα ανακαλύφθηκε από τους εθελοντές ιατρούς των Ιατρών Χωρίς Σύνορα.
Η εξέλιξη της νέας αυτής επιδημίας παρακολουθείται στενά καθώς “κάθε πρόσωπο που αναπτύσσει την ασθένεια δεν θα αναπτύξει σαφή συμπτώματα που αναγνωρίζονται ως συμπτώματα του ιού Έμπολα. Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ανησυχητικός αριθμός περιστατικών αλλά ο ακριβής αριθμός τους είναι άγνωστος,»δήλωσε η Anja de Weggheleire, εκπρόσωπος των Ιατρών Χωρίς Σύνορα.

Υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Αμύνης των Η.Π.Α το πρόγραμμα Μεταμορφωτικών Ιατρικών Τεχνολογιών (Transformational Medical Technologies program (TMT)) του Οργανισμού Μείωση των Αμυντικών Απειλών και του Υπουργείου Υγείας έχουν δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια διεξάγωντας επιστημονικές έρευνες για τον ιό Έμπολα, και κυρίως για τις προοπτικές που έχει ώστε να μετασχηματιστεί σε βιολογικό όπλο μέσω των ενεργειών κατασκευής εμβολίων δύο φαρμακευτικών εταιριών – την Sarepta Therapeutics και την  Tekmira Pharmaceuticals του Canada . Τότε, το πρόγραμμα χρηματοδότησης των συγκεκριμένων ενεργειών σταμάτησε… 

Η TMT δημιουργεί συνεργασίες με ιδιωτικές εταιρίες βιοτεχνολογίας, φαρμακευτικές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα καθώς και κυβερνητικούς φορείς ώστε να προωθήσει την πρακτική του βιολογικού πολέμου, να ερευνήσει σχετικά με ιικά και βιολογικά όπλα και να εκτιμήσει τα επίπεδα επικινδυνότητας (threat levels) όλων των βιολογικών στελεχών βάσεις της ικανότητάς τους να μολύνουν καθώς της αποτελεσματικότητας της βιολογικής καταστροφής.. 

Το Υπουργείο Αμύνης των Η.Π.Α σταμάτησε ξαφνικά να χρηματοδοτεί την έρευνα για τη παρασκευή εμβολίων κατά του ιού Έμπολα εξαιτίας οικονομικών περιορισμών. Δοθείσης της σποραδικής φύσης των εξάρσεων του ιού Έμπολα, και σε συνδυασμό με την απόλυτα φονική φύση του ιού δεν αποτελεί συμφέρουσα και προσοδοφόρα επιλογή για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.. 

Αποτελεί μυστήριο, ότι οι μικροβιολόγοι και οι ιολόγοι που συμμετείχαν στην έρευνα/έρευνες σχετικά με την ανοσοποίηση και τα βιολογικά όπλα είτε εξαφανίστηκαν είτε βρέθηκαν νεκροί έπειτα από δύο ολόκληρες δεκαετίες. Ορισμένοι από αυτούς τους επιστήμονες είχαν έντονη διαπλοκή με το Ιατρικό Ινστιτούτο Howard Ηughes, το NIH και το Υπουργείο Αμύνης – εντελώς ενδεικτικά.. Και ενώ βλέπουμε ότι τα ίχνη των πρωταγωνιστών επιστημόνων και πιθανών whistleblowers καλύφθηκαν «επιμελώς» η κυβέρνηση των Η.Π.Α συνεχίζει να ακολουθεί το μονοπάτι τελειοποίησης της βιολογικής καταστροφής.. 

Τον Νοέμβριο του 2002, στην DynCorp δόθηκε συμβόλαιο 322 εκατομμυρίων δολαρίων ώστε να αναπτύξει, να παράξει και να αποθηκεύσει εμβόλια για το Υπουργείο Αμύνης. Η DynCorp έχει διασυνδεθεί με το PROMIS, ένα πρόγραμμα λογισμικού που σχεδιάστηκε ώστε να αναγνωρίζει και να στοχεύει συγκεκριμένα άτομα για επιχειρήσεις που είναι γνωστές μόνο στην κυβέρνηση των Η.Π.Α. 

Το πιό σοκαριστικό αίτημα για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού ήρθε από τον Δρ. Eric R. Pianka, το 2006 στο Πανεπιστήμιο τουΤέξας.

Ο Pianka μιλώντας σε κοινό επιστημόνων, φοιτητών και καθηγητών υποστήριξε ότι το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού θα πρέπει να θανατωθεί χρησιμοποιώντας τον ιό Έμπολα σε μορφή βιολογικούόπλου

Δήλωσε ότι, βάσει τηςταχύτητας μετην οποία πεθαίνει το άτυχο θύμα, ο ιός Έμπολα θαείναι πιοαποτελεσματικός απότον ιό HIV/AIDS. 

Τα μη-επανδρωμένα αεροσκάφη θα είναι αυτά που θα μεταφέρουν τον φονικό-ιό. Η εξάπλωση θα είναι ραγδαία μέσω της ατμόσφαιρας και τα αποτελέσματα καταστροφικά για τον ανθρώπινο πληθυσμό.. (Τέλος Μέρους ‘Α)

pentapostagma.gr