ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ: ΕΠΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ

Δημοσίευση: 3 Ιουλίου 2012, 12:19 πμ

 

Χάρις σε ένα καινούριο μπλογκ που συνάντησα σήμερα, το http://prwtotupadwra.blogspot.com/ και το οποίο μου άρεσε πολύ, βρήκα μία ανάρτηση ανακύκλωσης παλετών.

 Όταν έκανα κλικ στην πηγή της ανάρτησης Έξυπνες ιδέες μετατροπής παλετών σε μοναδικά κομμάτια επίπλων του ιστολογίου  Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση συνάντησα αυτό το θαύμα που θα δείτε παρακάτω.

Δεν ήξερα ποιές εικόνες να επιλέξω και ποιές να αφήσω. Πιστεύω ότι αξίζει να το επισκεφθείτε, γιατί και οι υπόλοιπες αναρτήσεις του είναι στο ίδιο στυλ.

Αν εφαρμόσουμε όσα λέει…σωθήκαμε! Και το λέω κατά κυριολεξία.
 

Είπαμε, λεπτομέρειες και οδηγίες για τις κατασκευές στο ιστολόγιο Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση στην ανάρτηση  Έξυπνες ιδέες μετατροπής παλετών σε μοναδικά κομμάτια επίπλων

Τώρα κοιτάξτε και αυτά εδώ, στο ίδιο ιστολόγιο αλλά στην ανάρτηση Περισσότεροι τρόποι για να μετατρέψετε παλέτες σε μοναδικά κομμάτια επίπλωνΚαι λίγα είναι αυτά που είδατε. Λεπτομέρειες για τις κατασκευές από κοντά, στο ιστολόγιο  Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση  με απίθανες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού και κήπου με ελάχιστα χρήματα.
πηγή