Σοκαριστικό: Οι ομοφυλόφιλες γυναίκες θα μπορούν να αποκτούν παιδί με εξωσωματική…

Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2012, 11:07 πμ

Βρετανία: Επιτρέπεται η ίση πρόσβαση στην εξωσωματική για ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών!

Τα ζευγάρια ίδιου φύλου θα έχουν πλέον στη Βρετανία το δικαίωμα στην ίση πρόσβαση για θεραπεία εξωσωματικής όπως συμβαίνει με τα φυσιολογικά ζευγάρια!
Το συγκεκριμένο δικαίωμα παρέχεται υπό τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδόθηκαν από την υπηρεσία συμβουλευτικής υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Κλινικής Αριστείας.


Εξίσου αμφιλεγόμενο είναι το γεγονός ότι αλλάζουν και τα όρια ηλικίας: η κρατικά ή κυβερνητικά χρηματοδοτούμενη εξωσωματική γονιμοποίηση θα έχει ως ανώτατο όριο ηλικίας των δικαιούχων γυναικών τα 42 έτη πλέον, και όχι τα 39 έτη όπως ίσχυε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του London Telegraph που βρήκε για εσάς το pentapostagma.gr, οι υγειονομικές αρχές της κυβέρνησης στην Αγγλία και την Ουαλία αναμένεται να χρηματοδούν την ενδομήτρια σπερματέγχυση χρησιμοποιώντας τη τακτική της δωρεάς σπέρματος για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων γυναικών!!

Εάν αποτύχουν να συλλάβουν έπειτα από τη παρέλευση έξι κύκλων θεραπείας, αναμένεται να συμπεριληφθούν σε θεραπείες εξωσωματικής ή in vitro γονιμοποίησης, η οποία αποτελεί μία πολύ πιο δαπανηρή και περίπλοκη διαδικασία…

Το σύστημα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου χρηματοδοτεί περίπου τρείς κύκλους θεραπειών in vitro γονιμοποίησης για τουλάχιστον τρία χρόνια, και οι γυναίκες θα έπρεπε υπό το πρότερο καθεστώς πρακτικής να έχουν ηλικία κάτω των 40 ετών για να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα.
Η συνεχιζόμενη χαλάρωση των νόμων και των κατευθυντήριων οδηγιών ακυρώνει την ίδια την έννοια της οικογένειας και της βιολογίας: τα ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών που υπεβλήθησαν σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης έφτασαν το 2010 τα 417 ενώ το 2007 ήταν 178….
Υπό τις ρυθμίσεις του Νόμου περί Ανθρώπινης Γονιμότητας και Εμβρυολογίας του 2008, οι κλινικές εξωσωματικής δεν λαμβάνουν έκτοτε υπόψιν τους την ανάγκη ενός παιδιού για πατέρα ή/και την ύπαρξη ενός αντρικού προτύπου προτού εγκρίνουν τη θεραπεία…
Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έπρεπε μόνο να δείξουν ότι έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν μία υποστηρικτική γονεικότητα…

Τα παιδιά όμως που έρχονται σε αυτό τον κόσμο χρειάζονται μία φυσιολογική οικογένεια, με καθορισμένους ρόλους φύλου και αλληλουποστήριξης των γονέων διαφορετικού φύλου. Η συνεχιζόμενη παραβίαση των νόμων της φύσης πρέπει κάποια στιγμή να λάβει ένα τέλος….
pentapostagma.gr