Η Ντόρα σπεύδει να συμφωνήσει και με το Μνημόνιο 2

Δημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2011, 1:00 μμ

Θετική είναι η ανταπόκριση του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» στο κάλεσμα του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, για συναίνεση στο τριετές δημοσιονομικό πρόγραμμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της προέδρου Ντόρας Μπακογιάννη.


«Η Δημοκρατική Συμμαχία θεωρεί ότι είναι περισσότερο παρά ποτέ αναγκαίο να σταματήσουν άμεσα οι κομματικοί σκυλοκαβγάδες και να υπάρξει εθνική συνεννόηση τόσο για την περαιτέρω μείωση των ελλειμμάτων, όσο και για ένα οργανωμένο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης και όχι εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, το οποίο θα συμφωνηθεί από τις πολιτικές δυνάμεις σε βάθος δεκαετίας και θα μπορέσει να αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα και κυρίως ανάπτυξη και θέσεις εργασίας».

»Η Δημοκρατική Συμμαχία θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του κ. Παπακωνσταντίνου και θα καταθέσει με σαφήνεια τις προτάσεις της, γιατί πιστεύει ότι αν δεν υπάρξει εθνική συνεννόηση για τις δύσκολες αυτές αποφάσεις, είναι πολύ κοντά η απώλεια του ελέγχου της οικονομίας, με καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα και τον λαό», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Antinews