Θα σας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα!!! (ηχητικό υλικό)

Δημοσίευση: 10 Δεκεμβρίου 2010, 3:45 μμ


Γέροντα Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάλι το 2010. Το κράτος θα εξαπατήσει για πολλοστή φορά την Διοίκηση της Εκκλησίας και το λαό μας. Ας προσέχουμε! 

  • Ο Απόστολος Παύλος μας προτρέπει να έχουμε τεταμένη την προσοχή μας διότι ως λέγει, θα προσπαθούν συνεχώς να μας εξαπατούν. Κι ενώ ξεκάθαρα ο νυν Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου από το βήμα της Έκθεσης Θεσσαλονίκης το 2010, δήλωσε ότι θα υπάρξει ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ότι θα κυκλοφορήσει η Κάρτα του Πολίτη που θα περιλαμβάνει το Α.Φ.Μ., το ΑΜΚΑ, την ταυτότητα, το δημοτολόγιο κτλ.,
  •  η Κυβέρνηση Σημίτη εξαπάτησε τελικά τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο και το πρώτο νομοσχέδιο που πέρασε μετά τις νέες εκλογές με Υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Σταθόπουλο, ήταν το νομοσχέδιο για τις ταυτότητες με την απομάκρυνση του θρησκεύματος από αυτές. 
  • η Κυβέρνηση Καραμανλή εξαπάτησε την Εκκλησία και ουδέποτε όσο κυβέρνησε τη χώρα επανέφερε το θρήσκευμα στις ταυτότητες που εκδίδονται έως σήμερα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από του Blog Γέροντα Νεκταρίου ΜουλατσιώτηΔιαβάστε Επίσης: